Попфолк певицата се връща към амплоато си на рап изпълнителДиона

...
Попфолк певицата се връща към амплоато си на рап изпълнителДиона
Коментари Харесай

Диона се връща към рапа, феновете й бесни

Попфолк певицата се връща към амплоато си на рап реализатор

Диона сменя посоката с идния си музикален план, като се завръща към жанра, с който изгря на музикалния хоризонт у нас. Попфолк звездата желае мнение от почитателите си за заглавие на парчето, което до дни ще излезе.

“Дайте ми хрумвания за заглавие на новата ария. Излиза до няколко дни! Най-харесваният коментар печели. Песента е рап, дала обещание съм ви от 100 години… ” – показа тя пред почитателите си в Инстаграм.

Вместо да подхванат подадената им тематика за ново заглавие в репертоара й, почитатели на Диона се развихриха с много тежки рецензии, поради последните събития към нея, когато бе хваната от полицията да кара под въздействието на наркотични субстанции.

“Престани да ни занимаваш с нелепости, а седни и поеми отговорност за нелепата ти постъпка! Не се изказвай по какъв начин хората нямали право да те съдят, тъй като НЕ ЗНАЕЛИ доста неща… ами не драга, безусловно всеки един има право да те съди, тъй като си се нагърбила с не леката задача да ставаш известна и доста млади даже и деца ти подражават и желаят да са като теб за жал. Поне се извини или въобще не коментирай каквото и да било, тъй като е тъпо и смешно. Въобще не ми пука дали си най-голямата наркоманка или алкохоличка, интересува ме, че рискуваш живота на други хора, поради тъпанарското си поведение. Дано си понесеш следствията, само че не мисля! ”.

“Изумен съм по какъв начин всеки я пази, единствено тъй като е “известна персона ”. Поне да беше някаква, която прави нещо, а не да цялостни нощните заведения по цяла вечер. Тъжно е, че за някои хора е неточност това, че човек умишлено е взел КОКАИН и по-късно се е качил да шофира…. ”

“Как може да се отбрани въобще такова държание. Заради ей такива умират толкоз почтени по пътищата. Ама ние нали сме “известни ” можем да си го позволим…, че дори и ария ще създадем, въпреки всичко би трябвало да си върнем пачката за нов Нурофен ”.

“Денислава, образецът ти е възмутителен, държанието също. Толкова безочливо поведение… ” – това са единствено дребна част от острите рецензии към певицата.

Източник: signal.bg

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР