Попфолк певицата Андреа започна да продава роклите, с които е

...
Попфолк певицата Андреа започна да продава роклите, с които е
Коментари Харесай

Андреа си продава чалга роклите, обличала ги е само по веднъж

Попфолк певицата Андреа стартира да продава роклите, с които е снимала чалга клиповете, по модела на Ким Кардашиян. „ Носени са единствено по веднъж и повече не са обличани “, сподели изпълнителката пред „ Телеграф “.


Блясък

Андреа е направила уебсайт, където качва фотоси на тоалетите и тяхната цена. Цените на облеклата са приблизително към 150-200 евро. Една обаче прави усещане, защото цената й е рекордните 4000 евро. Покрита е с блестящи камъни. „ Тези облекла са познати на моите почитателите, които ме наблюдават. Правя го, тъй като в този отрасъл няма по какъв начин да повтаряш един тоалет. Ние не обличаме по два пъти едно и също “, показа още русокоската.

Вдъхновение



Идеята на изпълнителката да даде нов живот на облеклата си й идва от холивудските звезди, които постоянно практикуват тази тактика. Андреа се въодушевила на първо място от семейство Кардашиян, известно с хубостта, стила си и марките, които основават. „ В Америка също го вършат, да вземем за пример линията на Кайли и Ким Кардашиян, и цялата им фамилия, те употребяват този метод на работа “, посочи певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР