Попфолк певецът Фики Стораро направи шокиращи признания за кариерата си

...
Попфолк певецът Фики Стораро направи шокиращи признания за кариерата си
Коментари Харесай

Фики: Аз винаги съм си имал крака

Попфолк артистът Фики Стораро направи шокиращи самопризнания за кариерата си и персоналния живот. Оказва се, че хейтът съсипвал младия Стораро, като разяснява първите насмешки за краката му.

" Аз постоянно съм си имал крайници, не знам за какво излезе по този начин ", сподели Фики.

След песента си " Is this love " настъпил преломния миг, в който претърпял по думите му доста тежък за него миг поради мненията и хейта, който се излял върху него. Именно тогава взел решение да се откаже от музиката.

" Много тежък интервал претърпях, бях се затворил и бях подготвен да спра. Мислех, че хората не правят оценка това което върша. Аз не бях прохождащ артист, бяха минали към този момент 6-7 години от кариерата ми, може би грешката е и в нас изпълнителите, може би не знаем по какъв начин да пресъздадем това което ни се желае да кажем ", споделя Фики в подкаста на Алпер Чочев.

По думите му родителите му са помогнали да излезе от дупката и да се върне на сцената. Тепърва в кариерата си попфолк артистът желае да запише албум и то не кой да е, а комбиниране от попфолк, национално, рап и поп.

След като стане подготвен Фики даде обещание да раздаде 1000 албума на фенове си особено за 30-годишнината си. Мечтае още гения му да бъде оценен и отвън границите на България.

За брачната половинка си Фики споделя: Успях да срещна най-прекрасното момиче, един ангел, които не стопира да ме поддържа. Тя желае аз да съм сполучлив, стимулира ме, за нея фамилията е преди всичко.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР