Попфолк изпълнителката Анелия плажува тези дни край Черно море. За

...
Попфолк изпълнителката Анелия плажува тези дни край Черно море. За
Коментари Харесай

Анелия свали дрехи и задръжки

Попфолк изпълнителката Анелия плажува тези дни край Черно море. За да не остане обратно от своите чалга съратнички и изобщо гърли от шоубизнеса и тя сподели плътно и гледано тяло в черен бански.


Фотосите е нащракала от незнайно кътче по родното Черноморие и бързо-бързо е качила в Инстаграм, с цел да се пукат от злоба нейните колежки и да й се любуват почитателите. 37-годишната фолк хала несъмнено има какво да покаже, а към този момент е придобила и канелено-златист тен, които импонира извънредно естетично на цвета на косата й.



Импровизираната фотосесия на Анелия, от 6 фотоси в разнообразни пози на брега на морето, е събрала доста лайкове и положителни мнения от страна на нейните почитатели, които към днешна дата наброяват 182 К, означават от lifeonline.



През юли когато отпразнува рождения си ден, певицата показа, че няма да има време за почивки това лято и не е възнамерявала да пътува до екзотични дестинации. Явно обаче е решила да съчетае работата с няколко откраднати часа по бански на плажа. Целият август тя е по морските ни курорти, където има присъединяване след присъединяване.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР