Попфолк динозавърът Луна намери удобен момент чрез вчерашните избори да

...
Попфолк динозавърът Луна намери удобен момент чрез вчерашните избори да
Коментари Харесай

Луна атакува поста на Радев наесен, останалите попфолк звезд...

Попфолк динозавърът Луна откри комфортен миг посредством вчерашните избори да подсети за себе си и по този начин бленуваната от нея политическа кариера. Ето какво споделя певицата:

„ Промяната няма да пристигна в този момент, а с мен наесен, когато се кандидатирам за президентските избори! За това не гласувах през вчерашния ден. Мисля, че няма да има смяна след тези избори. “

Блондинката е прекарала изборния ден с инициативния си комитет. „ Обсъждахме бъдещето. Имам доста младежи към себе си. Подготвяме се. В неделя се събрахме с чисти намерения и държание, мислейки съществено за началото на някаква смяна, тъй като тя ще отнеме доста време, сила, а към този момент имаме и пречки. Но не се опасяваме, а действаме самоуверено “, сподели още певицата.

Съвсем скоро тя опразнува 50-годишен празник. Луна не намира никаква смяна в ръководството на страната към този момент повече от 30 години. „ Хората ме желаят. Няма къде да вървя. Президентските избори предстоят, след това ще опитам за министър председател и по този начин ще циркулирам сред двете институции, с цел да оказвам помощ на българския народ, който с всеки минал ден ме тласка да подхваща тези ходове в живота си. Години наред тичам от политиката и се забавлявах до момента, само че се захващаме всъщност “, откровена е Луна.

Попфолк изпълнителят Илиян гласоподава за истината. Тупалката пуска своя избор в изборния ден с вярата нещата в страната да продължат да се оправят. „ Харесвам Бойко Борисов. Познаваме се с него. Пял съм по време на негови акции. Голям пич е. Много е земен. Направи доста за страната. Не мога да кажа за черното бяло. С неговото ръководство се направиха нови пътища Инфраструктурата в страната се усъвършенства “, споделя още Тупалката.

Колежката му Емануела също пуска бюлетина в тъмната стаичка. „ Винаги гласоподавам “, споделя певицата. „ Всеки глас е значим. Дано има смяна. Българите би трябвало да сме обединени, когато желаеме нещо. Точно това ни липсва. И по тази причина сме на това състояние към този момент дълги години “, добави още певицата в изборния ден.

Карантинираната Софи Маринова споделя, че не й се занимава да си поръчва преносима урна. Певицата е с коронавирус от седмица и няма право да напуща дома си. „ Няма да мога да гласоподавам. Въобще не ги разбирам тия неща с преносими урни и поръчването им “, разкри Софка пред вестника. Тя добави, че постоянно гласоподава, само че този път обстановката е такава, че няма да има тази опция. Софка кара леко вируса и даже съумява да откри сили, с цел да се преобрази в „ Като две капки вода “, написа „ България Днес ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР