Поп звездата Кристиан Костов е почти постоянен обект на критики.

...
Поп звездата Кристиан Костов е почти постоянен обект на критики.
Коментари Харесай

"Заприлича на момиче": Критики за килограмите и визията на Кристиан Костов

Поп звездата Кристиан Костов е съвсем непрекъснат обект на рецензии. Едни ще се заловен за облеклата му, други за прическата, а трети... за килограмите му.

Певецът качи ново стори в Instagram, на което повърхностно снима отражението си в прозореца на стаята му в Барселона, където Крис живее от известно време.

Виж още: В дрешник за няколко бона: Анджелина Атанасова сподели най-скъпите си и първокласни придобивки 

Факт е, че Крис е много слабоват, само че това не е нещо, за което към този момент не е бил подложен на критика. В нета някои консуматори пишат, че " към този момент е замязял на момиче ", което се дължало на причеката и късите топове.

Е, евентуално много хора не знаят, че сега този вид дрехи са супер модерно в мъжката мода. Пък и Кристиан не работи в скучна държавна администрация, а е актьор и може да си разреши всичко. Кристиан обаче не дава отговор на злобарите, по-скоро се отнася с неуважение към тях, а и едва ли има време да чете мнения.

Виж още: Постигни фантазиите си чрез… мастурбация?! „ Методът О “ стана вайръл в TikTok

Певецът другояче не споделя по кое време счита да се върне в София, само че за момента наподобява, че ще остане най-малко до празниците в Испания. Костов е много деен в обществените мрежи, където показа неотдавна, че в топлата страна е разкрил нови другари, само че и благоприятни условия за развиване и работа по музиката му.

Виж още: Мани след " Игри на волята ": Участниците, на които не съчувствува, са Вики, Цецо и Алекса! 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР