Поп сензацията Селена Гомес е безспорно вдъхновение за милиони тийнейджъри,

...
Поп сензацията Селена Гомес е безспорно вдъхновение за милиони тийнейджъри,
Коментари Харесай

Селена Гомес със страх, който има всяко момиче днес

Поп сензацията Селена Гомес е несъмнено ентусиазъм за милиони младежи, които наблюдават с внимание всяка изява на своята обичана певица. Гомес, която постоянно е била доста почтена с феновете си, не се тормози да приказва и демонстрира кои са едни от най-трудните ѝ моменти в живота до този миг.

Звездата скоро приказва пред " Вог ", че като по-малка е имала сериозен проблем с възприемането си, най-много е имала терзания, които съвсем всяко друго момиче има - тялото си. За страдание са доста девойките, които изпитват стеснение от формите си - едни считат, че са прекомерно цялостни, а други тъкмо противоположното. Важното е да се търси баланс, а не да се стига до крайности в метода на хранене, а Гомес несъмнено застава зад концепцията, че всеки един от нас е неповторим и би трябвало да се харесваме такива, каквито сме.

Виж още:

Тя е достигнала до извода, тъй като е извървяла този път и знае какво е възприятието на неустановеност. По време на изявлението на " Вог ", в което Гомес преглежда фотоси от свои паметни фешън моменти, тя споделя нещо доста особено за една от визиите. Става дума за роклята, която е носила във вечерта на влиятелната Мет церемония през 2015 година, която провежда Ана Уинтър - основен редактор на стилната Библия. На фотографията Селена наподобява повече от прелестно в своята дълга бяла рокля с тънки презамки. 

Виж още:

Външният тип обаче постоянно заблуждава, а страстите и мислите вътре в нас остава скрити и в множеството случаи никой не радбира за тях. Точно по този начин е станало с Гомес, само че до през днешния ден, когато тя разкри точно това - не се е чувствала доста добре точно в тези години във връзка с тялото си, а роклята е била прекомерно тясна за нейните стандарти. Певицата показа, че тогава е имала много съмнения в тежестта си и се е страхувала много, в случай че носи нещо толкоз тясно. В същото време тя решила да облече точно въпросната рокля, в която обаче се почувствала доста красива, само че от самото начало е имала терзания дали е добър избор. 

Звездата описа, че доста харесва тази визия, въпреки да е подчертала много върху бюста ѝ, само че не съжалява за нищо, а през днешния ден към този момент не прави взаимни отстъпки с нищо.

Изображение: https://www.instagram.com/selenagomez/, Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР