Поп певицата Рита Ора била пристигнала в България. Това пишат

...
Поп певицата Рита Ора била пристигнала в България. Това пишат
Коментари Харесай

Рита Ора пристигнала в България. Ето какво ще прави звездата в страната ни

Поп певицата Рита Ора била пристигнала в България. Това пишат няколко английски таблоида, които се базират на свои източници. Медиите на Острова пишат, че певицата е отлетяла за страната ни, с цел да снима най-новото си видео. Интересното е, че певицата не възнамерявала да се връща в Лондон до края на годината, само че не излиза наяве дали ще прекара времето си напълно в България.

Виж още:

Жълтите медии и папараците наблюдават зорко всяка стъпка на звездата, родена в Косово. Съвсем скоро певицата отпразнува рожден ден в лондонски ресторант, който бе затворен, само че в него на частно празненство звездата означи персоналния си празник. На купона се оказа, че е имало много поканени.

Певицата бе разкрита, а това я принуди по-късно да се извини на обществеността, тъй като е нарушила възбраните за събирания на доста хора на едно място. За да покаже, че е схванала грешката си, Рита предложи непринудено да заплати 10 хиляди, паунда санкция. 

Припомняме, че Рита Ора не е за първи път в България. Тя е гостувала в страната ни през 2018 година, когато организира концерт във Варна.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/ritaora/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР