Поп идолът Роби Уилямс канселира остатъка от турнето си Heavy

...
Поп идолът Роби Уилямс канселира остатъка от турнето си Heavy
Коментари Харесай

Роби Уилямс Пак Спира Турнето Си

Поп идолът Роби Уилямс канселира остатъка от турнето си Heavy Entertainment Show поради „ много тревожни резултати от проучвания “.

Световната обиколка на британеца трябваше да продължи на 14 февруари от Австралия. През септември той отхвърли три концерта в Русия, като тогава формалната версия бе, че страда от артрит и гърба му е в извънредно неприятно положение.

„ Възстановявам се от тежка болест през последните пет седмици. “, споделя изпълнителят на Angels в клипче в канала си в YouTube.

„За страдание признаците й се изостриха на финалната права от европейския лег на турнето. Получих много тревожни резултати от проучванията си и трябваше да постъпя незабавно в болница за лекуване. Знаете, че не съм отлагал шоута поради влошено здраве от 1998-ма насам, тъй че в случай че го направя- значи в действителност имам основателна причина. “, прибавя Роби.

Като част от възстановителния си курс Уилямс превключи на веган режим и потегли на пилатес. „ Ходя на йога всеки ден, а в неделя си разрешавам един в действителност колосален бургер. Грях е, само че се давам награда и по този начин се грижа за себе си. “, изяснява неприятното момче на брит попа.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР