Поп фолкът определено ще се радва на бейби бум тази

...
Поп фолкът определено ще се радва на бейби бум тази
Коментари Харесай

Блага вест в попфолка: Още една звезда е бременна СНИМКА

Поп фолкът несъмнено ще се радва на бейби взрив тази година. След като Емилия и Джена хвърлиха бомбата, че са в очакване на рожбите си, още една попфолк дива ще влезе в тима на майките.

Млада и амбициозна звезда от " Пайнер " е в очакване на първа рожба, разбра извънредно show.blitz.bg от близки до бъдещата майка. На този стадий тя не е обявила новината, защото е при започване на своята бременност.



Става въпрос за скандалната инфлуенсърка Палома, която от лятото се изявява като певица. Наши източници издадоха, че Палома е при започване на своята бременност и по тази причина към момента не й проличава.

Палома реши с началото на 2022 година да ни покаже и мъжа до себе си. В началото на годината двамата дори са се сгодили.

От шоубизнеса шушукат, че до неотдавна звездата е имала връзка с различен мъж, който от години живее в Дубай. " Или има двама мъже, или скоро се е разделила с предходния и бързо му е намерила заместител. Но необичайно е да се реши да му роди бебе толкоз бързо ", съскат нейни колежки..

Палома направи своя дебют в телевизия “Планета” и Музикална компания “Пайнер” с песента и видеоклипа “Влез, влез”. Дуетът й с Анелия зарадва меломаните и те не скриха утвърждението си към младата изпълнителка.

Палома /Палома Митева/ е родена на 8 септември, зодия Дева и към този момент е добре познато лице от кориците на списания, стилния подиум и от участията й в музикални клипове на известни реализатори като Илиян и Джордан. Редица фешън и парфюмерийни марки работят в колаборация с нея, а преди няколко години тя започва и личен фешън бранд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР