Поп-фолк певицата Роксана винаги е била с голямо сърце и

...
Поп-фолк певицата Роксана винаги е била с голямо сърце и
Коментари Харесай

Голямо сърце: Роксана подарява бал на абитуриенти в нужда! Певицата с шокираща история от Ловеч

Поп-фолк певицата Роксана постоянно е била с огромно сърце и е пособия на хора в потребност. Тази година тя инициира нещо също толкоз благородно - тя провежда конкурс за крал и кралица на бала. 

Виж още: Преслава и щерка ѝ взривиха мрежата с очарователно видео 

Всички зрелостници могат да се включат в него, като опишат в малко видео на Роксана за себе си. Целта на звездата е да подаде ръка на възпитаници в потребност, по тази причина тя ще подбере историите, които я допират най-вече.

Виж още: Дрога? Херния? Витамини? Фънки сподели истината - ето за какво Константин е в болница!

" Конкурсът е за тези младежи, които живеят оскъдно и мъчно, той е за тези, които нямат родители и поддръжка от никого. Условията с цел да участвате в състезанието са доста елементарни. Запишете ни видео в което ще ни разкажете вашата тежка история. Момчето и Момичето определени от Рокси ще са " Крал и Кралица на Бала " за 2021 година. Звездата поема всички разноски и грижата за визията и на двамата зрелостници ", приканват от екипа на Роксана.

Право на присъединяване в състезанието имат всички, изпратили видеа по WhatsApp на номера в профила на Роксана в Instagram.

Виж още: И Галя от " Каризма " на война с килограмите! Певицата се върна в Лондон и щурмува фитнеса

Само ден по-рано Роксана описа в прочувствена обява за история в Ловеч, когато три дечица ѝ желаят пари за самун. Родителите им ги карали да просят, тъй като били небогати. Роксана и брачният партньор ѝ им подарили един прелестен следобяд. Нахранила ги, завела ги на коафьор, а по-късно и на шопинг за обувки, блузи, дънки и чорапи. Роксана предиздвикала децата да ѝ обещаят да вървят на учебно заведение. 

Самата Роксана стартира да пее от 6-и клас. На 15 година към този момент е омъжена, а на 16 - майка на огромния си наследник, Даниел. Истинското ѝ име е Антоанета, а псевдонимът Роксана ѝ го дава Слави Трифонов. 

Изображение: https://www.instagram.com/roksana_official_music/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР