Поп фолк певицата Магда представи дългоочаквания си нов музикален проект

...
Поп фолк певицата Магда представи дългоочаквания си нов музикален проект
Коментари Харесай

King of Fitness Tourism Bulgaria 2020 Тодор Николов дебютира като модел в новия клип на Магда

Поп фолк певицата Магда показа дълго чакания си нов музикален план “Отпечатък”. Тя за следващ път изненада почитателите и оправда упованията им, като затвърди хитовата си линия. “Отпечатък” е по музика и аранжимент на Радомир Кишев и Атанас Георгиев – N.A.S.O., а текстът е дело на креативния тандем Александър Попов и Петър Петров. За ефектното видео Магда се довери още веднъж на младите режисьори Христо Василев и Ангел Димитров. Сценарист на лентата е Радина Миленчева, а оператор – Радослав Георгиев.



Силно усещане прави и зашеметяващата визия на звездата на Пайнер в новото ѝ видео. За следващ път тя демонстрира съвършена форма, а красивите облекла, които носи, са създание на българския дизайнер Дидо Георгиев, който е изработил визиите особено за видеото. Гримът е дело на Никола Иванов, а косата – на Орлин Митрев. За красивата фотосесия, особено осъществена към видеото, Магда театралничи пред обектива на надарения фотограф Теди Грозданов.


Специално присъединяване в клипа на „ Отпечатък “ взима Mr King of Fitness Tourism Bulgaria 2020 Тодор Николов. С дебюта си като модел в клип той съумява да сбъдне детската си фантазия. По специалност Тодор е служител на реда и по тази причина е сигурен, че опитът му и професионалното знание по тематиката за бойните спортове ще му оказват помощ да взе участие и във филми с бойни подиуми и каскади. Именно рискова е и финалната сцена в клипа на Магда, при която не е употребен дубльор и няма кино монтаж. През юли чакаме да забележим фитнес модела и като новото лице на марката “Inside us”, както и на корицата на австралийския „ 2BEXPOSED” фитнес портал.


“Отпечатък” е песента, с която Магда слага началото на лятото, а почитателите към този момент предсказват, че тя ще е един от летните шлагери тази година. Звездата на Пайнер не крие вълнението си и се радва от високата оценка за новия ѝ план. Едно е несъмнено, чаровната изпълнителка е решила да затвърди хитовата си линия и дава обещание още доста нови изненади! Магда не крие, че е заредена с доста сила за работа и няма самообладание за идните си клубни срещи с феновете.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР