Поп фолк певицата Камелия стана поредната звезда, която драстично промени

...
Поп фолк певицата Камелия стана поредната звезда, която драстично промени
Коментари Харесай

Камелия изненада с нов чип нос

Поп фолк певицата Камелия стана следващата звезда, която фрапантно промени визията си. След Преслава и Емилия, русата изпълнителка също изненада с ново чипо носле, се вижда от последните ѝ обществени изяви.

Изпълнителката, която е и жури в " Гласът на България ", е избрала за новата си визия по-къс и чип " модел " нос, като е отстранена леката гърбица до ноздрите.

Като всяка огромна смяна, и тази не се приема еднопосочно от феновете на Камелия. Между почитателите ѝ е на път да са развихри същинска стихия, както се случи и при цялостната смяна на колежката ѝ Преслава - едни приветстват новата ѝ визия, други обаче настояват, че естествена си е била по-добре.

По време на гостуването си в " Тази неделя " по bTV Камелия показа, че в персонален проект няма от какво да се оплаква, само че чисто професионално е доста обезпокоена: " Ние нямаме помощи, първи сме затваряни, а последни отваряни. "

Междувременно тя съумява да се включи и в фотосите на кино лентата " Голата истина за група " Жигули ". Там Камелия играе ролята на певица.

" Не бях взела участие в игрален филм. Ролята ми е дребна, само че основна. Създава обстановка, поради която по-късно се разпростират събитията. Мнението на екипа беше, че съм доста органична като актриса. "

Камелия още веднъж ще бъде и един от треньорите в " Гласът на България ". Кастингите за шоуто към този момент започнаха. На хората, които към момента се двоумят дали да вземат участие, тя желае да каже: " Това е златна опция да проявиш себе си пред такава огромна естрада. " Гласът на България " е най-професионалното музикално предаване в националния ефир на България. В последните години от там се зараждат звезди. У младите участници има доста необуздана сила. И при мен я има, само че тя към този момент е овладяна. Този опит е доста цененза тях ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР