Поп-фолк певицата Кали е една от изпълнителките на родната сцена,

...
Поп-фолк певицата Кали е една от изпълнителките на родната сцена,
Коментари Харесай

Кали проговори за раздялата с любимия! Пожела си нещо много истинско

Поп-фолк певицата Кали е една от изпълнителките на родната сцена, която е забавна на публиката освен с музикалните си осъществявания. 

Тя постоянно има ясно изразена и добре аргументирана позиция по публични въпроси, което я направи постоянен посетител в коментаторското студио на VIP и Big Brother.

Именно поради това, тя е постоянно интресна на родната аудитория и медиите. 

 

В последно време тя влезе под светлината на медийните прожектори с вест от персоналния си живот. Наскоро Кали се раздели с колегата си. 

Певицата проговори за първи път за случилото се, като беше безапелационна, че се е научила да вижда красивото и хубавото в живота - слънцето, природата, хубавите книги и спорта. Кали съобщи изрично, че не е от хората, които ще се оплакват.

" С годините, изключително пред непознати хора, се научих да бъда малко по-прикрита. Успявам да се овладея и да не демонстрирам толкоз бурно, че нещо ми харесва или че не ми харесва. Но характерът не се трансформира. Можеш единствено да го шлифоваш ", разяснява тя пред телевизия Планета.

Певицата си пожела в персонален проект благополучие и любов. " Мисля, че щастието те намира единствено тогава, когато не го очакваш. Това не значи, че през останалото време би трябвало да се откажеш да бъде благополучен. Напротив - аз си щастливея. Радвам се на всеки ден ".

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР