Поп фолк певицата Димана мисли сериозно да се откаже от

...
Поп фолк певицата Димана мисли сериозно да се откаже от
Коментари Харесай

Поп фолк певица се отказва от пеенето, за да стане учителка

Поп фолк певицата Димана мисли съществено да се откаже от кариерата си на известна чалга певица. Славата към този момент не блазни пайнерката, а изключителната обстановка в страната и възбраната за културни прояви наклонили още повече везната към това нейно решение, написа уеб сайтът plovdiv24.bg.

Певицата към този момент знае по какъв метод ще изкарва прехраната си, откакто спре да върви да пее по кръчмите. Нейното решение сигурно е изненадало и разочаровало нейните фенове.

Димана продължава своята педагогическа активност. След дипломирането си в компетентност Музикална педагогика в Пловдивския университет, изпълнителката стартира работа като учител по музика в учебно заведение “Княз Александър І “ в Пловдив.

“След въвеждането на отдалеченото обучение, часовете ни са напълно онлайн. Радвам се, че имам опция да поддържам връзка още веднъж с децата, тъй като това доста ме зарежда “ – откровена е тя. Надеждата ѝ е, че през септември още веднъж ще се съберат всички дружно в класната стая.

Именно като учител вижда бъдещето си певицата, написа Шоу блиц. През последната година-две тя не разчита на приходи от музикалната ѝ кариера, а разви личен бизнес в Пловдив като маникюристка.

Тя обаче, няма да остави внезапно певческата си кариера. Подготвила е ново поп фолк парче, а също по този начин и национална ария, които се надява да показа напълно скоро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР