Поп фолк певецът Крум загуби дядо си заради коронавирус пандемията,

...
Поп фолк певецът Крум загуби дядо си заради коронавирус пандемията,
Коментари Харесай

Певецът Крум за дядо си: Сложи си бустер и след две седмици се почувства много зле

Поп фолк артистът Крум загуби дядо си поради ковид пандемията, само че това, което споделя за поставената му бустерна доза, е меко казано стряскащо.

В профила си в обществените мрежи изпълнителят показа с доста болежка по какъв начин тъкмо се е стигнало до загубата на един от най-скъпите хора в живота му.

" Ще ви споделя персоналната си история, с която се надявам да съм ви потребен, само че не и да си вършиме крайни заключения ", стартира той. 

И продължава по този начин: " Дядо ми Крум се разболя при започване на декември предходната година от Коронавирус 19. Бях го предиздвикал да се имунизира лятото, тъй като се притеснявах, че е на години и че мъчно може да понесе болестта. Понесе я доста по-леко и от мен.. и към този момент по коледните празници беше добре.

В началото на януари, без да ми споделя, е отишъл да си постави бустерна доза, напълно по негова самодейност. Когато разбрах, се стреснах доста, тъй като беше извънредно близко дистанцията сред прекараната болест и бустерната доза, и му се накарах. След към две седмици (средата на януари), се почувства доста зле. Заведох го в незабавното, ПСР-ът му излезе положителен, за което медиците се изненадаха. Все отново беше карал корона предишния месец и е с ваксина и бустерна. Вкараха го в коронавирус поделение. Не е бил в интензивно, не е бил интубиран ", написа Крум. 

" Оправиха му леката пневмония, само че последователно органите му започнаха да отхвърлят. 23 дни по-късно умря в болничното заведение. Малко преди този момент му създали ПСР още веднъж, с концепцията да го местим в друго поделение за долекуване. Резултатът сподели мощна степен на заразяване от Коронавирус. Излиза, че декември, януари и февруари доникъде - 2 месеца и половина по-късно още е с Коронавирус.

Не съм антиваксър, само че съм за по-голяма информация, за наложителни инспекции, когато човек отиде да се имунизира, освен да се мери кръвното, само че да се ревизират хората имат ли анти тела, да се разбере дали не са го изкарали скоро, дали сега не са инфектирани без да усещат ", приканва артистът. 

Според него това много ще усложни нещата, само че е доста значимо, а изобщо не се приказва по тази тематика.  " Особено за възрастните хора, множеството от тях не боравят с интернет и нямат концепция за доста неща. Не е въпросът просто да се боцкат, с цел да върви статистиката и имунизационният развой. Благодаря на всички лекари, сестри и санитарки от Александровска болница, които, имам вяра, направиха всичко допустимо. Бъдете здрави ", добавя Крум.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР