Поп-фолк кралицата Глория винаги е била сред популярните българки, които

...
Поп-фолк кралицата Глория винаги е била сред популярните българки, които
Коментари Харесай

Една кралица на 47 г.: Глория - нагло доволна от живота си

Поп-фолк кралицата Глория постоянно е била измежду известните българки, които с горделивост са заявявали възрастта си. И няма и по какъв начин да е другояче - тя наподобява повече от съвършено и кара доста по-млади нейни колежки, а и българки като цяло, да се срамят от някои свои нездравословни привички да вземем за пример. Или просто да ѝ завиждат.

Виж още: Преслава отпразнува обилен рожден ден, духна свещичките с Паола

Е, Глория навърши 47 години! " Когато една жена не крие възрастта си,тя е безочливо удовлетворена от себе си и живота ", написа певицата под фотографията нагоре и няма по какъв начин да сме по-съгласни с нея. Глория прави и къса ретроспеция на миналата година, като я дефинира за сложна, само че пък се надява оттук насетне да се случчват хубави неща на всички ни. 

Виж още: Глория, Златка, Теа... за тези известни българки " тялото за лятото " е целогодишна цел

" А за мен няма невъзможни неща, когато съм здрава и имам любовта на обичаните си хора, приятелите ми и моята аудитория ", написа още тя и прецизира, че няма да чества рождения си ден по ред аргументи. Вместо това Глория прави два музикални подаръка на почитателите си.

Виж още: Тони Стораро афектиран на Азис: Да не не помни старите си другари

Под обявата честитки за празника Глория получава от колежките си Гергана, Преслава, Емилия, а щерка ѝ, Симона Загорова, разгласява своя фотография с майка си и написа обръщение. " Честит рожден ден, мамо! Бъди ми жива и здрава, все по този начин красива и сполучлива! Остани си същата! Обичам те безпределно! ", гласи то.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР