Поп-фолк фурията Симона е от мацките, които смело застават зад

...
Поп-фолк фурията Симона е от мацките, които смело застават зад
Коментари Харесай

Много щръкнали и палави: Симона пак показа зърната си, феновете във възторг

Поп-фолк фурията Симона е от мацките, които самоуверено застават зад придвижването " Освободете зърната ". Знаете добре защо става дума, няма потребност да ви обясняваме. Певицата обича да демонстрира напръщелите си бомби постоянно, само че в този момент още веднъж реши да подсети и за зърната си.

Преди време тийн звездата постна фотография, на която ареолите си личаха добре, само че в този момент мина всевъзможни граници, считат злобари. Ние пък не намираме нищо неприятно във фотото, което Симона качи на стори в Instagram.

Виж още: Скандали, двуличие и непредвидени герои! Първият изпъден от " Къщата на инфлуенсърите " вбеси всички 

 Instagram

Млада е, секси е, сполучлива... обикновено е за една певица да държи да си демонстрира тялото. Така е в българския шоубизнес, а и освен. Колкото повече плът, толкоз повече триумфи. Е, има някои изпълнителки, които се гологъзат, само че са си все в Б лигата, т.е се напъват, само че нищо не става. Явно там спонсорите не са предприемачи, а компании за произвеждане на газирани питиета, луканки и нискокачествени кисели млека.

Виж още: Фалстарт! Филип Буков със сериозна контузия, дълго време ще е отвън строя 

При Симончето обаче спонсор не е известно да има. Е, в случай че не броим Галин, който е началник на младата звезда. Певецът десетки пъти е казвал, че е значимо една звезда да е секси, провокативна, само че в границите на естественото. Явно Симона е научила този урок, тъй като го съблюдава прецизно. 

Изображение: https://www.instagram.com/simona_alphamusic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР