Понякога забравяме, че истинската любов съществува. Обикновено след раздяла или

...
Понякога забравяме, че истинската любов съществува. Обикновено след раздяла или
Коментари Харесай

8 истории, които доказват, че истинската любов съществува

Понякога забравяме, че същинската обич съществува. Обикновено след разлъка или по време на сложна връзка, хората стопират да имат вяра в любовта. Но същинската обич съществува и в случай че вие сте го не запомнили, тези истории ще ви припомнят, че е по този начин:

1. Историята на мъж, изгубил брачната половинка си

 8 истории, които потвърждават, че същинската обич съществува Melanie Tracy Pace / Loft3 Photography

Съпругата на Бен Нуниър, Али, умира от рак на белите дробове през 2011 година, оставяйки го да се грижи за дребната им щерка Оливия. След 2 години Бен и Оливия пресъздават сватбените фотоси на Бен и Али. Тези прочувствени фотоси са увещание, че същинската обич съществува.

2. Историята на 14 писма

 8 истории, които потвърждават, че същинската обич съществува Ann Marie Yuen Photography

Тимъти Чий има прелестна концепция, която обичаната му Кандис Катрин обича. Седмица откакто стартират да се срещат, Тим стартира да написа сладки, видимо елементарни любовни писма. Въпреки това, има измама, всички 14 писма, които е написал за интервал от 3 години, имат прикрито известие вътре. Първите букви на всяко от писмата образуват фразата " Ще се омъжиш ли за мен? ". Кандис незабавно дава отговор " Да " на това автентично предложение.

3. Историята на мъж, който постоянно носи фотография от бала

 8 истории, които потвърждават, че същинската обич съществува Twiiter

Артър в никакъв случай на стопира да носи фотографията от бала си на него и сегашната му брачна половинка Джейн. Балът им е бил през 1949 година Те остават дружно през всичките тези години и имат прелестно семейство.

4. Историята на Джон Красински, летял през целия свят, поради жена си

 8 истории, които потвърждават, че същинската обич съществува Instagram

Всички знаят известната двойка Джон Красински и Емили Блънт. Това обаче, което множеството хора не осъзнават, е какъв брой са отдадени един на различен. Джон обича жена си и децата си толкоз доста, че лети над 6000 благи всеки уикенд, единствено с цел да прекара известно време с тях, до момента в който са били разграничени, поради фотосите на Джак Райън.

5. История за връзка от разстояние
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР