Понякога връзките са пълни с проблеми, които просто не знаем

...
Понякога връзките са пълни с проблеми, които просто не знаем
Коментари Харесай

ТЕСТ: Първото, което виждате ще ви покаже кои са най-големит...

Понякога връзките са цялостни с проблеми, които просто не знаем по какъв начин да решим. Разговаряме с колегата си, само че като че ли го вършим на разнообразни езици и не се вижда светлина в тунела. С този тест ще разкриете коя е вашата уязвимост във връзката. Пред вас има една нереална фотография. Кое е първото, което виждате?

1. Женско лице – Вашата най-голяма уязвимост във връзката е неприятният ви манталитет

Ако първо сте забелязали част от женско лице в това изображение, това приказва за уязвимост в характера ви, която постоянно ви пречи да поддържате дълготрайна връзка, изключително в сериозни обстановки, обстановки на спор с колегата.

Разбира се, че разногласията са нещо обикновено за едни взаимоотношения, само че е значимо по какъв начин споделяме, до момента в който се опитваме да ги разгадаем. Ако желаете да създавате устойчиви връзки и да ги поддържате и развивате във времето, бъдете деликатни с думите и дейностите. Понякога е добре да се отдалечите за момент, до момента в който утихнат първичните страсти, с цел да помислите добре по какъв начин да разрешите казуса дружно с колегата си.

2. Планина – Най-голямата ви уязвимост във връзката е ниско самочувствие

Това, че сте забелязали планината на първо време в тази нереална фотография, е индикатор, че вие непрекъснато се нуждаете от утвърждението и комплиментите на колегата си. Дори и да не попадате всякога на критикуваща половинка, не давайте независимост на ниската самокритика, тъй като тя може изцяло да обърка живота ви.

Никога не поставяйте под въпрос това за какво сътрудникът ви обича. Следете за жестовете, показващи любов. Само това има значение. Дори и да не сте идеални, за някого вие сте специфична персона.

3. Облаци – Вашата най-голяма уязвимост във връзката е страхът от спорове

За вас е мъчно да изразявате това, което не ви харесва, да споделяте желанията си, тъй като ви е боязън да не провокирате конфликтна обстановка с обичания човек. Вярвате, че това ще се одобри като мрънкане, че може да бъдете изоставени. Разговорите по тематики, които може да се окажат неуместни, не всеки път са лесни. Но премълчаването на проблемите ги прави по-дълбоки. Ако не се изправите против тях, намирайки метод да говорите намерено пред колегата си, тогава по какъв начин желаете да имате щастлива и дълготрайна връзка, написа az-jenata.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР