Понякога във връзката има червени флагове, които ни се развяват

...
Понякога във връзката има червени флагове, които ни се развяват
Коментари Харесай

Веднага прекратете връзката, ако усетите някое от следните неща

Понякога във връзката има червени знамена, които ни се развяват пред лицето и демонстрират, че връзката ни е токсична. Въпросът е какъв брой бързо ги виждаме. Това би трябвало да се случи преди да се стигне до отрицателни последствия и случки. Ето по кое време е време да излезете от връзките, в които сте.

Изолация – когато вършиме всичко дружно и не допускате други хора към себе си. Любимият ви ви убеждава, че не са ви нужни нито другари, нито близки, а единствено и само той. Не бъркайте това с обич, тъй като в действителност е фикс идея за надзор. Човекът желае да ви държи под око всяка секунда, да бъдете подвластен от него.
Всеки знак на Зодиака се бори със самотата по собствен метод
Овен Не знаете по какъв начин да бъдете сами, тъй като ви се коства, че към този момент сте срещнали всички, които можете да срещнете, и всички тези хора са о...
Прочети повече
Обиди – в случай че чувате обиди отстрана на колегата, не се надявайте, че това ще се промени. Нещата могат само да станат по-зле. Не търпете унижения или закани, а просто си тръгнете. В противоположен случай ще си втълпите, че заслужавате всички тези думи и действия, а това няма да докара до нищо положително.

Критика – сътрудникът би трябвало да ви стимулира и въодушевява, не да ви подлага на критика. Ако непрекъснато ви бъдат втълпявани и посочвани грешките, които допускате, вместо окуражаване, несъмнено е време да бягате оттова. Не търпете отношение на предимство, тъй като никой не е по-добър от другия и всеки има своите дефекти.

Командване – когато половинката постанова своята воля, командва ви, а вие просто изпълнявате без възражения, даже когато не ви се желае да извършите това, което ви кара. Няма потребност да търпите това отношение. Изборите, които вършиме, не са свързани с вашите стремежи, а с тези на колегата.

Несигурност – смяна в проектите в последната минута, неспазване на обещания. Това е знак, че той просто си играе с вас, тъй като към момента не знае какво тъкмо желае. Той се опасява от обвързване и съществени връзки, мъчно прави последваща крачка. Няма смисъл да оставате във връзката, в случай че сте с друга от неговата настройка.

Непукизъм – вие давате, обичате, подкрепяте, а на него просто не му пука за вас. За него връзката не е огромна работа и нещо, поради което си коства да се старае. Той ви приема за даденост и не си прави труда да ви задържи. Балансът сред предоставяне и приемане се губи в интерес на единия, а това не би трябвало да бъде по този начин.
Четири метода, по които нараняваме половинката си без да подозираме
Има някои неща, които вършим и въздействат на околните ни без даже да подозираме. В тази публикация ще ви покажем четири от тях, които нараняват...
Прочети повече
Доверие – имате ли му доверие? Това е един от стълбовете на хубавичко връзка и в случай че липсва, то тя не би била такава. Ако не можете да се отпуснете пред него, да му споделите всичко, да бъдете почтени заради някаква причина, това не е вашият човек.

Следене – той държи да знае с кого сте, къде сте и какво вършиме във всяка минута. Това е фикс идея за следете и надзор. Не сте длъжни да му се отчитате и в случай че той ви задължава да го вършиме, бягайте надалеч.

Вина – в случай че непрестанно ви кара да се чувствате отговорни за всеки проблем, зародил посред ви, не оставайте в връзките. За проблемите са виновни двамата във връзката, освен единият.

Страх – в случай че изпитвате боязън, че индивидът до вас може да ви навреди физически или душевен, по-добре прекратете връзката.

 
10 комплимента, с които ще обидите другите
“Днес изглеждаш ужасно. Гримът в действителност прави чудеса с всеки ”. Това е характерен образец за афектиран комплимент. Да, несъмнено и...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР