Понякога в една връзка идва момент, в който нещата не

...
Понякога в една връзка идва момент, в който нещата не
Коментари Харесай

Ето 5 признака, че партньорът ви иска да се вижда с други хора

Понякога в една връзка идва миг, в който нещата не вървят. С колегата ви не се разбирате или пък няма какво да си кажете. Постоянно се карате и не желаете да сте в една стая дружно. Тогава идва моментът, в който се питате дали тъкмо този човек е верният за вас. Дали тази негова раздразнителност не се е породила от обстоятелството, че желае да се вижда с други хора? Може и да е по този начин. Може връзката с вас да му е омръзнала и да желае да потърси многообразие някъде другаде. И въпреки да е мъчно да се хване човек, който лъже, въпреки всичко има способи, по които да разберете това още преди да сте навлезли в обстановка на скандал и да си спестите отрицателните страсти.
Ето някои знаци, които могат да ви подскажат, че сътрудникът ви търси нещо друго.

Заглеждат се по други хора все по-често
Експерт по срещите споделя „ Смятам, че най-очевидният и най-ранният знак, че очите на индивида до вас не гледат единствено вас, е, когато ги хванете да се заглеждат по близките “. Според него, даже и най-верният сътрудник в света вижда, когато привлекателна личност мине около тях. Това обаче не значи, че незабавно ще изневерят. Но когато ги хванете да се разсейват все по-често и това ви тормози, няма нищо неприятно да го споделите с половинката си. Този диалог сигурно ще бъде противен, само че не би трябвало да се примирявате с нещо, което не ви харесва. Колкото и да се надявате вашият сътрудник да не заглежда други хора, това е доста мъчно. Но най-малко може да го помолите да не го прави до момента в който е с вас.

Започват да ви питат дали има хора, по които си падате
Ако индивидът до вас желае да се среща с други хора, той може да стартира да ви пита дали и вие нямате някого, по който си падате. Експерти споделят, че по този метод сътрудникът ви може да опита да завърже диалог за евентуални хлътвания, мечти или пък сантиментален интерес към други хора, с цел да види какво ви е мнението по тези тематики. „ Той или тя желае да разбере дали вие сте мислили за среща с други хора, с цел да е по-лесно на него/нея да си признае “.

Често вървят сами по места, където могат да завържат нови запознанства
„ Може да разберете, че сътрудникът ви избира да върви по събития, където да се среща с привлекателни хора, когато вас ви няма “, споделят специалисти. Това може да накара всеки да се почувства зле по отношение на връзката си. Решението тук е да не вдигате незабавно скандал, в случай че разберете, че той или тя вървят някъде без вас. Просто поговорете с тях и им задайте въпроса за какво са взели това решение. Не забравяйте, че една елементарна женска или мъжка вечер не всеки път значи невярност. Човек постоянно има потребност от персонално пространство даже и в дълготрайна връзка.

Започват да флиртуват много
Има много разногласия дали флиртуването е тип невярност. Някои споделят, че е, а други считат, че е просто елементарен диалог. Трети считат, че единствено и само физическият контакт се смята за невярност. Според специалиста по връзките Ейприл Масини „ Ако сътрудникът ви стартира да флиртува все по-често, това може да значи, че желае да се среща с други хора и да избяга от връзката си с вас “. Но запомнете, че учтивостта не би трябвало да бъде бъркана с флирт и една лека усмивка към касиерката или касиера в магазина не значи, че сътрудникът ви желае да ви зареже.

Изведнъж стават по-привлекателни
„ Внезапната смяна във външния тип е знак, че той/тя желаят да пробват нещо друго “ счита Масини. Често хората, които желаят да избягат от сегашната си връзка стартират да се грижат повече за себе си. Жените стартират да поставят повече грим, да трансформират постоянно прическата, а господата стартират да се гледат все по-често в огледалото преди да излязат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР