Понякога толкова свикваме с приятелите, че не осъзнаваме как някои

...
Понякога толкова свикваме с приятелите, че не осъзнаваме как някои
Коментари Харесай

Тя е токсична приятелка! Разкарай я на мига!

Понякога толкоз привикваме с приятелите, че не осъзнаваме по какъв начин някои от тях не просто не ни оказват помощ и не ни обогатяват, само че и ни вредят. Когато става дума за другарство, би трябвало да си зададете някои въпроси, като „ Как ме кара да се усещам? “, „ Приятелят ми „ не помни “ ли да ме предложения на сватбата си? “, „ Закъснява ли с час или два за всяка среща? “

В избран миг просто би трябвало да поспрете, да анализирате връзките си и да извършите почистване в листата с приятелите, в случай че се постанова. Ето кои са токсичните другарства, от които несъмнено не се нуждаете.

1. Клюкарите

Ако другар споделя с вас злословия за различен негов другар, най-вероятно популяризира и вашите секрети със своя кръг от познати, а това никога не е другар. Не са доста хората, които могат да пазят секрети, по тази причина би трябвало да бъдете деликатни на кого доверявате своите.

2. Нечестните хора

Има хора, които постоянно се пробват да се нагодят към обстановката и близките. Те даже се преструват, че харесват някого, когато в действителност не е по този начин, а това е безчувствена и зла постъпка.

Ако има някакъв проблем, най-добре е да се откри решение, а не да се лицемерничи. В противоположен случай, бягайте надалеч от тези персони.

3. Ревнивите хора

Истинските другари ви желаят най-хубавото и се радват на триумфите ви. Те не завиждат за хубавите неща, които се случват в живота или в кариерата ви.

Ако някой от приятелския ви кръг показва неспокойствие в щастливите ви моменти, просто го отстранете.

Източник: tialoto.bg
тагове токсична другарка миг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР