Понякога тази работа ви отвежда по неочаквани пътища. И така

...
Понякога тази работа ви отвежда по неочаквани пътища. И така
Коментари Харесай

Шанел заминава за Манчестър в търсене на малко северна песъчинка

Понякога тази работа ви води по непредвидени пътища. И по този начин се случи, че прекарах огромна част от четвъртък вечер, примижавайки към размазана фотография на мъж в скъпо палто, който може да е Тимъти Шаламе, преди да стигна до заключението, че не знам по какъв начин наподобява Тимъти Шаламе.

Ето какво се случва, когато световната марка, която е Chanel, организира най-новата си фешън приказност на задната улица в Манчестър. Като съвсем всички останали в града, аз не бях измежду малцината късметлии, поканени да гледат шоуто, толкоз доста информация трябваше да се извлече от полуслухове и неприятни селфита, направени от хора, които не бяха сигурни до кого стоят.

Въпреки множеството съглашения за неразкриване на информация, проектите на Chanel за усвояване на Манчестър бяха необятно известни от месеци. Блок в северния квартал на града, комбинация от някогашни текстилни хранилища, построил известност на бурна креативност през последните години, трябваше да бъде затворен за своята витрина Métiers d'Art на занаятчийс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР