Понякога нежните представителки на пола се сърдят за минимални неща

...
Понякога нежните представителки на пола се сърдят за минимални неща
Коментари Харесай

6-те неща, които жената НИКОГА няма да ви прости

Понякога нежните представителки на пола се сърдят за минимални неща и намеци,  но има и случаи, в които те вземат разногласието и коментара ви доста насериозно и даже не биха ви го дали прошка в никакъв случай. Ако желаете да узнаете кои са 6-те неща, които дамите не биха превъзмогнали и ще ви натякват цялостен живот, останете до края на публикацията. Мъже, съветваме ви да избягвате долуспоменатите обстановки, в случай че желаете животът ви да е спокоен:

Тя ви споделя, че е бременна, а вие реагирате отрицателно
Никое дете не би дало прошка ТЕЗИ тежки обиди, внимавайте!
Всеки родител възпитава детето си по друг метод и напълно разумно всеки позволява избрани неточности, въпреки и неумишлено, които впосл...

Дори и връзката ви да не е толкоз сериозна, даже и тя самата да не желае деца на този стадий, фактът, че реагирате остро на „ изненадата “ ще я вбеси, тъй като по този метод показвате, че не сте сигурни дали желаете да създадете семейство с дамата до вас. Това ще я наскърби и несъмнено дамата няма да не помни такава обстановка цялостен живот. 

Страх ви е 

Ако не сте подготвени да станете татко, избягвате да поемете отговорност и показвате уязвимост – знайте, че дамата в никакъв случай няма да ви елементарни сходна слабохарактерност. Дори не посмявайте да и заповядате да направи аборт, първо обсъдете внимателно желанията си, а по-късно я попитайте за нейното мнение, след което изкажете вашето. В противоположен случай показвате на дамата до вас, че сте несигурни и на вас не може да се разчита.

Поставяте под въпрос бащинството

Имате връзка с една жена и тя ви навестява с сходна вест. Досега всичко с доверието е било чудесно, само че в този миг нещо се пропуква и вие задавате въпроси от вида „ Сигурна ли си, че е от мен? “ или „ Не е допустимо аз да съм бащата. “. Жената в никакъв случай няма да ви елементарни тези думи, тъй като първо опетнявате името й и второ, нямате й никакво доверие. Определено това не би ви го дала прошка в никакъв случай.
7 неща, които в никакъв случай не би трябвало да простите на един мъж
Всеки от нас допуска грешки. Но от време на време, грешейки, нараняваме нечии усеща. Това се седемте мъжки неточности, които една жена н...

Алчни сте

Жените нормално странят от алчни видове, само че в случай че тя към този момент се е влюбила във вас, алчността ви може да е причина за редица бъдещи кавги, свързани със цялото семейство.

Не я подкрепяте

Жените са с по-лабилна душeвност и имат потребност от поддръжка в избрани обстановки. А нещата, през които минават, по никакъв начин не са за подценяване. Затова тя желае мъжът до нея да я поддържа и предизвиква, само че в случай че той не го стори – не се чудете за какво се разделя с вас или избира различен мъж. 

Липса на финансова помощ
6 неща, които мъжете в никакъв случай не простят на дамите
Въпреки че дамите са по-емоционални, мъжете от време на време също дават изблик на страстите си. В избрани обстановки даже и в случай че доста обичат же...

Ако връзките сред вас не са били розови и сте решили да прекратите брака си, само че имате общи деца – всеки би трябвало да поеме отговорността за тях. Ако вие даже не си вършиме труда да подпомагате финансово майката на децата си не очаквайте почитание и амнистия от нея.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР