Понякога не само учените, но и обикновените хора сравняват мозъка

...
Понякога не само учените, но и обикновените хора сравняват мозъка
Коментари Харесай

Две уникални рецепти за прочистване на кръвоносните съдове

Понякога освен учените, само че и елементарните хора съпоставят мозъка с компютър. Но какво знаем за мозъка? Почти нищо. Той е неповторимо по своята конструкция вещество, а в него по едно и също време действат 100 милиарда нервни кафези. Мозъкът е нашият център.

Ние живеем в такова необикновено време! Техническият напредък се развива доста бързо, облекчавайки оптимално бита ни, само че в случай че погледнем нещата въпреки това, този напредък ни кара да живеем на по-бързи темпове. Мозъкът ни е подложен на голям поток от информация, с която от време на време се оправя доста мъчно. Зомбират ни от разнообразни страни в живота ни, в работата ни, от реклами и медии... Главата ни е като остаряла мансарда, върху която трупаме куп ненужни неща, а по-късно измежду тези отпадъци няма никаква опция да отсеем това, което ни е в действителност належащо и значимо.

С годините мозъкът ни последователно се задръства от шлаки, става по-малко пропусклив и след време изцяло отхвърля да работи, в случай че не се погрижим за него. Това може да стане благодарение на кръвта. Колкото по-често я прекарвате през мозъка, толкоз по-добре ще почистите съсиреците и всички ненужни, насъбрани там субстанции. А по този метод ще изчистите и мозъка си. Предлагаме ви няколко предписания от националната медицина, които ще ви оказват помощ да подобрите паметта си с 1-2 степени. Разбира се, това не значи, че вашият мозък ще стартира да работи както в младите ви години, само че ще забележите, че сте почнали да си спомняте събития, които от дълго време сте не запомнили.

Рецепта за настойка от габър

Варете цветовете на габъра и пийте настойката. Габърът оказва почистващ резултат върху мозъчните съдове, отстранява насъбраните калциеви соли и другите нездравословни субстанции, като освен това подхранва мозъка. Цветовете на габъра усъвършенстват кръвообращението в мозъка, предотвратяват застойните процеси и появяването на тумори. Операциите при тумори на мозъка са безполезни, в случай че съдовете са запушени.

Можете да си приготвите настойката по следния метод: залейте една супена лъжица цвят от габър с 200 мл вряла вода, оставете да се запари един час и приемайте по половин чаша, три пъти дневно от настойката. Курсът за филтриране на съдовете на мозъка би трябвало да продължи не по-малко от 40 дни.

„ Еликсир на младостта “

Смесете в равни пропорции (1:1:1) мед, зехтин (може и слънчогледово олио, само че не би трябвало да е нерафинирано) и лимонен сок. Приемайте от тази примес всяка заран на празен корем по една чаена лъжичка 30-40 минути преди хранене.

Този балсам отстранява главоболието, почиства кръвоносните съдове на мозъка, усъвършенства паметта и общото здравословно положение.

източник: здраве.то
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР