Понякога най-простите идеи са най-добрите. Ако вече сте изчерпали колекцията

...
Понякога най-простите идеи са най-добрите. Ако вече сте изчерпали колекцията
Коментари Харесай

Атлетика у дома – вижте каква игра е измислил Щефан Холм

Понякога най-простите хрумвания са най-хубавите. Ако към този момент сте изчерпали сбирката си от игри, до момента в който сте в обществена изолираност у дома, е относително елементарно да създадете свои лични нови. Една елементарна сбирка от лего може да отвори целия свят от благоприятни условия.

Олимпийският първенец в скока на височина от Атина 2004 година Щефан Холм е разпален фен на Lego и през годините е построил някои изобретателни творения, доста от които са свързани с леката атлетика.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Stefan Holm (@scholm240) на Май 8, 2020 в 4:05 PDT
През 2018 година Холм оформя тематика на книга - Шведския състезателен обичай, издигната и разказана от Щефан Холм. В нея той употребява своята обширна сбирка Lego, с цел да пресъздаде 21 от най-емблематичните моменти в шведската спортна история. Включва международния връх на скок височина на височина на Кайша Берквист, международната купа на Каролина Клюфт в седмобоя през 2003 година и олимпийската победа през 1976 година на Андер Гардеруд.
Тук четирикратният международен първенец в зала ви демонстрира по какъв начин можете да употребявате относително съществена сбирка Lego, с цел да създадете свои лични игри с тема атлетика - или както обичаме да го назоваваме, Световното състезание по атлего.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР