Понякога най-предизвикателните и трудни стартове дават най-невероятните резултати и хороскопът

...
Понякога най-предизвикателните и трудни стартове дават най-невероятните резултати и хороскопът
Коментари Харесай

Новолунието в Дева разкрива неподозирани нови възможности: ето какво да очаква всяка зодия

Понякога най-предизвикателните и сложни стартове дават най-невероятните резултати и хороскопът за новолунието на 17 септември е доказателство за това.

Това новолуние изгрява в практичната, аналитична и прочистваща Дева. То обръща внимание на навиците и режимите, по които живеете, и способността ви да планирате бъдещето. Помислете за всички способи, по които можете да подобрите здравето на духа и тялото си, както и да станете по-продуктивни в всекидневието си. Девата знае, че всяко малко решение в последна сметка ще докара до нещо огромно.
 image2_16x9.png Няма да ги познаете! Ето по какъв начин са изглеждали членовете на кралското семейство на първия образователен ден На фокус
Причината, заради която новолунието се смята за ново начало, е, че се случва сега, когато слънцето и луната се срещнат в зодиака, образувайки съюз. Слънцето символизира външния ви Аз, до момента в който луната е обвързвана с вашето вътрешно Аз. Д окато тези две небесни тела сплотяват сили, мощната композиция изравнява духа с егото ви. Възприемете това като опция да дадете начало на нов план или просто да заявите желанията си.

Енергията на това новолуние може да е безредна, поради разочарованието от ретроградния Марс. Въпреки това, той също огромна поддръжка, с помощта на тригона, който Луната образува със стабилизиращия Сатурн, трансформиращия Плутон и оптимистичния Юпитер.

Ето какво да чака всяка зодия от новолунието в Дева довечера:
 Какво да чака всяка зодия от новолунието в Дева довечера  Какво да чака всяка зодия от новолунието в Дева довечера  Какво да чака всяка зодия от новолунието в Дева довечера  Какво да чака всяка зодия от новолунието в Дева довечера
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР