Понякога любовта е истинска мистерия за нас. Влюбваме се толкова

...
Понякога любовта е истинска мистерия за нас. Влюбваме се толкова
Коментари Харесай

Истината в любовта за Близнаци, Стрелец и Водолей

Понякога любовта е същинска тайнственост за нас. Влюбваме се толкоз бързо в несъответствуващия човек или имаме интервали, в които търсим и не можем да открием нашия любим. Понякога той е толкоз близо и не съумяваме да го забележим.
Различните зодии минават през любовните стадии по напълно друг метод. Техните страсти са изцяло самостоятелни и от време на време за странни даже.
Какви са в любовта зодиите Близнаци, Стрелец и Водолей?
Близнаци
Представителите на тази зодия, нормално имат много високо самочувствие за себе си и излъчват убеденост и съблазън, който всеки може да забележи. Те умеят да си набелязват сътрудници, които щом пожелаят, би трябвало да имат! Близнаците имат податливост да изневеряват, даже и когато са в дълги връзки с сътрудници, на които разчитат. Те са склонни да наранят индивида до себе си и да съжаляват за грешките си, което ги прави малко безразсъдни. Привлекателни са и обичат екзотичните прекарвания в леглото!
Стрелец
Обичат разнообразието и скуката може да ги убие. Решителни са и държат на своето. Избират доста деликатно сътрудниците си. Мъжете от тази зодия постоянно се гордеят откровено с дамите си. Те са взискателни, само че и доста грижовни. Обикновено са много привлекателни за противоположния пол, тъй като имат отличителни черти и спортни фигури. Подходящи партньорства за тях са със зодиите Овен, Водолей и Везни.
Водолей
Техните сътрудници би трябвало да бъдат доста търпеливи и да са склонни да простят. Водолеите обичат ексцентричното и в секса и в любовта. Влюбват се в хора, които са в действителност специфични за тях. Когато изберат своя човек, те са подготвени на всичко за него. Много положителни връзки ще изградят с Близнаци и Лъв.
Водолеите търсят до себе си човек, с който взаимно могат да осъществен фантазиите си и да трансформират света, тъй като те мощно имат вяра в това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР