Понякога, гледайки жените по улиците, се учудвате в душата си:

...
Понякога, гледайки жените по улиците, се учудвате в душата си:
Коментари Харесай

7 грешки на жените над 50 години ги кара да изглеждат стари

Понякога, гледайки дамите по улиците, се учудвате в душата си: наподобява, че една дама прави всичко, с цел да наподобява по-възрастна от възрастта си. Но за какво? Разбира се, не си коства да ставате по-млади, само че мисля, че е належащо да се опитате да изглеждате обичайно на вашите 50+.

Прическа

Типична неточност на дамите е неверен избор на прическа. По някаква причина съвсем 50% от дамите на възраст носят къса профилирана прическа, а също и с „ химия “ в горната част. Изглежда, че всички фризьори са научени, че в случай че една жена е “над 50 ”, тогава тази грозна прическа би трябвало да се направи.

Също по този начин дамите би трябвало изрично да изоставят прическите, които са носели преди 20-30 години. Всички тези накидки, патладжан нюанс на косата или пернати отражения – всичко това от дълго време е остаряло и трансформира една дама на междинна възраст в остаряла жена.

Направете съвременни прически. Не забравяйте, че никой няма да забележи нова гънка на лицето ви, само че една старомодна прическа несъмнено ще бъде видяна.

Грим 

Както цялостната липса на грим, по този начин и погрешно нанесената козметика могат да остареят. Ако на 50+ извършите грима, който сте носили на 25 години, то несъмнено няма да ви украси, също така ще подчертае възрастта ви. Виждайки подобен резултат в огледалото, доста дами просто стопират да употребяват декоративна козметика.

И просто би трябвало да се научите по какъв начин да вършиме грим, като вземете поради възрастта си.

Принт върху облеклата

Не ме разбирайте неправилно, никой не приканва за цялостно прекосяване към елементарни облекла. Но на възраст над 50 години към момента си коства да бъдете по-внимателни при избора на модели върху тъканта, в случай че няма предпочитание да се превърнете в „ вуйна “.

Кокетните и сбити щампи ще бъдат много подобаващи в дрешника на стилна дама. Но роклята “в страховити рози ” е по-добре да не купувате. Не прекалявайте с щампи. Например, можете да употребявате обувки с щампа „ леопард “, само че не мисля, че би трябвало да носите този принт от главата до петите.

Обемни неща

Много дами на междинна възраст, изключително тези над 50, имат вяра, че обемните неща ще оказват помощ да се скрият наднорменото тегло. Това обаче не е напълно правилно. За да изглеждате по-стройни, би трябвало да носите облекла, които пасват на фигурата ви. В никакъв случай не стегнати, само че не и торбести.

Наистина не разбирам тази цялостна пристрастеност към стила на овърсайз. Струва ми се, че обемните неща стоят добре единствено на млади и стройни девойки. Но по-възрастните дами, те освен не украсяват, само че прибавят години. Вероятно има изключения, само че все по-често възрастните дами с огромни размери остаряват.

Декорации

Изненадващо, освен облеклата, само че и бижутата могат да прибавят възраст. Със сигурност до 50-годишна възраст сте натрупали доста бижута – бижута и бижутерия. Но въпреки всичко не се опитвайте да облечете „ всичко най-хубаво едновременно “.

Не забравяйте, че декорациите притеглят вниманието, тъй че не ги поставяйте в „ проблематични зони. Според мен солидните пръстени на набръчкани ръце наподобяват доста непривлекателни. Както и тежки обеци, издърпващи обратно ушната мида, която е изгубила своята разтегливост.

Безформена чанта

Безформена, безлика чанта може изцяло да скапе облика и да добави възраст. Изберете твърди модели и за предпочитане не прекомерно огромни. И никога не купувайте имитации под известни марки.

Нека за вас е по-добре да имате евтина чанта без име, в сравнение с модел с огромно лого на известна марка на видно място, също така няма нищо общо с тази марка.

Обувки на баба

Неправилно подбраните обувки могат да трансфорат всяка жена в бабичка. Някой може да оспори, че носенето на стилни обувки не разрешава болести, които доста хора развиват с възрастта. Но това не е опрощение!

Има много комфортни съвременни модели, в които една жена наподобява елегантна и не изпитва ни минимум стеснение.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР