Понякога двама актьори имат толкова страхотна и завладяваща химия, че

...
Понякога двама актьори имат толкова страхотна и завладяваща химия, че
Коментари Харесай

10 от любимите ни филмови двойки, които се събраха отново на големия екран

Понякога двама артисти имат толкоз страхотна и завладяваща химия, че просто не можем да им се наситим без значение какъв брой пъти ги виждаме дружно на огромния екран.

Това сигурно е годно за тези 10 двойки артисти, които се събраха неотдавна, откакто са работили дружно в предишното и с които ще ви срещнем през днешния ден.

А когато знаем, че ще забележим обичаното си екранно дуо на екрана, няма по какъв начин да не се вълнуваме за премиерата на следващото им общо кино заглавие, изключително в случай че взаимоотношения на актьорите надвишават рамките на екрана и снимачната площадка.

Кои са вашите обичани екранни двойки и открихте ли ги в публикацията ни?

Бен Афлек и Джейсън Момоа



Това занимателно дуо работи дружно по лентата " Лигата на справедливостта " през 2017-та, а неотдавна Момоа показа фотография в своя профил в Инстаграм, с която разгласи, че сътрудника му и другар Бен Афлек ще се причисли към него във кино лентата " Аквамен и изгубеното кралство ", който ще излезе по кината през 2023-та.

Крис Еванс и Скарлет Йохансон



Крис Еванс и Скарлет Йохансон са работили дружно невероятните осем пъти!

Първият им филм дружно беше сантименталната комедия от 2007-ма - " Дневниците на бавачката ", а неотдавна те се събраха още веднъж на огромния екран, защото и двамата се причислиха към филмовата Вселената на Марвел.

Еванс като Капитан Америка, а Йохансон като Черната вдовица. Вече ги видяхме в лентата " Отмъстителите: Краят " и сме сигурни, че общите им кино планове занапред предстоят.

Дженифър Лорънс и Брадли Купър



Това емблематично дуо е най-известно с основните си функции в " Наръчник на оптимиста ", само че от този момент двамата са работили дружно още три пъти. Другите им общи кино планове са " Американска скица ", " Серена " и " Джой ".

Ема Стоун и Райън Гослинг



Ема Стоун и Райън Гослинг се срещат на снимачната площадка на сантименталната комедия " Оглупели от обич ". Оттогава те са работили дружно още два пъти - в фамозния сантиментален мюзикъл " Ла Ла Ленд " и в екшън трилъра " Гангстерски отдел ", а ние нямаме самообладание да ги забележим още веднъж като кино двойка на огромния екран.

Дуейн Джонсън - Скалата и Кевин Харт



Това приключено комедийно дуо е взело участие в доста филми дружно. Последната им обща поява на огромния екран бе в лентата от 2019-та " Джуманджи: Следващо равнище ", а тази година заеха и гласовете си на суперкучетата Крипто и Супермен в анимацията " DC Лигата на супер-любимците ".

Джулия Робъртс и Джордж Клуни



Двама от любимците на Холивуд - Джулия Робъртс и Джордж Клуни имат общо шест кино лентата дружно! За първи път те си партнират на огромния екран в лентата " Бандата на Оушън " през 2001-ва, а тази година следва да излезе най-новият им филм сантименталната комедия " Билет до Рая ".

Дрю Баримор и Адам Сандлър



Дрю Баримор и Адам Сандлър имат дълга история на огромния екран и са прелестни другари и в живота. Първата лента, която те снимат дружно е сантименталната комедия " Сватбеният артист " през 1998-ма, през 2004-та ги видяхме още веднъж на екран във кино лентата " 50 първи срещи ", а последният им общ план към този момент остава " Заедно по насила " от 2014-та.

Леонардо ди Каприо и Марго Роби



Леонардо ди Каприо и Марго Роби се срещат през 2013-та на снимачната площадка на кино лентата " Вълкът от Уолстрийт " и се събраха още веднъж през 2019-та, с цел да си партнират в последния план на изключителния режисьор Куентин Тарантино - " Имало едно време... в Холивуд ".

Натали Портман и Теса Томпсън



Двете дами се снимат дружно за първи път в сайфай хоръра " Изтребление " през 2018-та, по-късно се срещнаха във филмовата Вселена на Марвел в лентата " Отмъстителите: Краят ", а тази година можем да ги забележим и в " Тор: Любов и гръмотевици ".

Рийз Уидърспун и Дженифър Анистън



Повече от две десетилетия откакто Рийз Уидърспун изигра дребната сестра на Дженифър Анистън в хитовия ситком " Приятели ", двете звездни дами си партнират в различен извънредно сполучлив сериал - " Сутрешен блок ", който е на екран от 2019-та и въпреки и още да няма публична дата, почитателите се надяват, че новият сезон ще стартира лъчение още тази есен.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР