Понякога духът спира дъха от пророчествата на Владимир Жириновски, които,

...
Понякога духът спира дъха от пророчествата на Владимир Жириновски, които,
Коментари Харесай

Как Жириновски успя “да предскаже” точната дата на признаването на ЛНР и ДНР-22 февруари?

Понякога духът стопира дъха от пророчествата на Владимир Жириновски, които, апропо, се сбъдват доста по-често от тези на Ванга и Нострадамус, взети дружно.

Мисля, че към този момент сте наясно какво е споделил на съвещание на Държавната дума преди към 2 месеца (27 декември 2021 г.):

“Не е нужно да дрънкате с оръжията си. Трябва да кажем: „ Да го създадем “. Отказвате ли? Тогава можем да приемем друга стратегия. Каква? Ше почувствате. На 22 февруари в 4 ч.Бих желал 22-та година да е спокойна, само че обичам истината... Няма да е спокойна година. Това ще бъде годината, в която Русия най-сетне още веднъж ще стане велика страна...”

Когато той сподели това, никой не обърна изключително внимание. Но щом Путин призна ЛНР и ДНР, незабавно стартира:

“Да, Жириновски знаеше всичко! Той просто се разприказва прекалено много и издаде проектите на Путин! Иначе по какъв начин би могъл да планува всичко толкоз тъкмо?”

Не, не мислете, няма да потвърждавам в този момент, че Путин не е имал проект и ЛНР и ДНР са приети непринудено. Освен това съм 100% сигурен, че подобен проект съществува отдавна и е гладко сбъднат.-

Но що се отнася до Жириновски... Лично аз не считам, че „ се е разприказвал”. Други условия са му помогнали да " предскаже " тъкмо датата.

Но първо, дано обясня за какво нямам доверие в тайната версия:

Ако деликатно се вслушате в речта на Жириновски, излиза наяве, че на 22 януари той предвижда не признаването на ЛНР и ДНР, а война с НАТО. Всъщност той се обръща към НАТО, а не към Украйна. Войната не се е случила, т.е. прогнозата е най-малкото неточна.

Путин признава ЛНР и ДНР де факто на 21 февруари. А на 22-ри в 4 часа сутринта въобще нищо не се случва. Всички спят. Дори, евентуално Зеленски. Отново се оказва неопределено.

Ако бяхте Путин, бихте ли поверили толкоз значима и загадка интервенция на подобен човек като Жириновски? Сериозно ли? Знаейки, че Владимир Волфович постоянно не се сдържа и в действителност споделя прекалено много, какъв е смисълът да го посвещаваме на тези неща? Той не е в Съвета за сигурност, нито в ФСБ, нито в Министерството на вътрешните работи, нито в Министерството на защитата или Министерство на външните работи. Да, той е значима персона, само че не в същата степен.

Може би обаче Жириновски е схванал за проекта на Путин посредством някакъв тип „ приключване “ от близкия кръг на Путин (аз нямам доверие в това, само че всичко е възможно). И може да са зародили грешки, тъй като първоначално проектът беше един, а по-късно стана друг.

Като цяло, може би в действителност бъркам и Жириновски в действителност е знаел нещо и е желал да го каже. Струва ми се обаче, че той е споделил за 22-ри по следните аргументи:

1. Първо, " 4 сутринта на 22-ри " - това припомня ли ви за нещо? Точно по този начин, за 1941 година Жириновски няколко пъти през последните години приказва за тази дата в подтекста, че точно Съюз на съветските социалистически републики е трябвало да бъде първият, който да нападна Хитлер, т.е. първи да провежда „ 4 часа сутринта на 22 юни “ за Германия. Това е характерен трик на Жириновски.

2. Второ, макар че Жириновски приказва за цифрата 22. Но за какво февруари? Да, тъй като 22 февруари е най-важната дата в актуалната история. Именно на 22 февруари 2014 година в Украйна се случи държавния прелом и промяната на властта. Тоест на 22-ри стартира избрана епоха. И на 22 февруари 2022 година би било доста алегорично да сложим завършек на тази епоха. Като цяло нещо сходно се случми, единствено че вместо война има просто признание на националните републики.

Повтарям, всичко това е единствено моята версия, не настоявам, че това е наложително истината. Просто не одобрявам всевъзможни тайни теории, макар че разбирам, че някои конспирации в действителност са истина.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР