Понеделник ще даде много силен старт на новата делова седмица.

...
Понеделник ще даде много силен старт на новата делова седмица.
Коментари Харесай

Седмицата започва с много пари за тези две зодии

Понеделник ще даде доста мощен старт на новата делова седмица. Това ще се отрази извънредно положително на цялостната ви финансова и персонална реализация. Уловете мига и действайте с обсег!

Вечерта фамилни каузи ще ангажират съвсем цялото ви внимание! Разберете още в този момент какво е подготвила ориста за вас в персонален и любовен проект.

Овен

Понеделник може да бъде избран като успешен ден за огромна част от Овните. Ще си навредите, в случай че позволите да Ви излъгват и решите да вложите парите си в губещи действия. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Утрешният ден ще е подобаващ за образование, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, само че в случай, че сте възнамерявали всичко и сте добре готови. Прекрасен ден, който да посветите на фамилията си и на обичаните си занимания. Обърнете внимание на колегата си, в случай че сте го наранили, не се колебайте да се извините и да извършите нещо особено за него. Извисете се над дребните неща и дайте преимущество на по-хуманните си цели.

Телец

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Утрешният ден ще не е подобаващ за професионални изяви, в случай че не се занимавате с логика на психиката или в случай че не сте човек на изкуството. Утрешният ден ще е подобаващ да обърнете по-голямо внимание на децата, на обичаните си хора, както и на приятелите си. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте потребни привички, спазвайте уравновесен режим. Всичко ще Ви наподобява забавно и ще вършиме нещата с готовност.Но най-хубав е денят за обич и наслада, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-много по какъв начин да се справите със сметките и в същото време да Ви останат пари за след това. Утрешният ден ще може да се окаже извънредно спокоен за някои от представителите на зодия та.

Близнаци

Понеделник е много разнороден ден като благоприятни условия и разрешава дейности на необятен периметър. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. В повече Ви идва умората, само че за нея сами би трябвало да се погрижите. Изясняват се нещата и в любовта. Безкористната Ви помощ към човек, с който не сте доста близки ще провокира стихия от позитивни страсти и израз на признателност. През понеделник може да сте затрупани с работа и да Ви бъде мъчно да се отпуснете и да си отдъхнете пълноценно. Утре множеството от Вас се радват на чудесно въодушевление

Рак

Понеделник бележи началото на плодотворен стадий, само че по едно и също време с това ясно акцентира да не се заемате с значими каузи на следващия ден, тъй като е огромна вероятността да не постигнете триумф. Печеливши от цялата работа ще сте самите вие, тъй като ще усвоите тънкостите на две разнообразни по рода си действия. Утрешният ден ще е съвършен ден за нови срещи и любовни запознанства. В понеделник се движете повече и планирайте срещи. Бъдете доброжелателни и простете на хората, които са Ви засегнали. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Утре не е належащо да се случва нещо значимо.

Лъв

Голям % от Лъвовете са подвластни на чудесно въодушевление в понеделник, само че в случай че пожелаете да се насите с наличието му, надали ще Ви е невероятно. Сега не е време за огромна обич, а за приятни занимания и сантиментални прекарвания. Бъдете доброжелателни с хората от обкръжението си. Без взаимни отстъпки от ваша страна обстановката ще се изостри до прекаленост. Не пропускайте предложение за разходка или даже пътешестване измежду природата. Служебните задължения няма да Ви основават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в период. Всичко се оправя, само че се постанова да дадете пари. Бъдете деликатни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Дева

Понеделник не е еднопосочен ден за Девите. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, тъй че си дайте нужната отмора и отделете време за действия, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утрешният ден ще е подобаващ за привършване на планове и инициативи, свързани с професионалните Ви и финансови ползи. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни въздействия и да се чудите по какъв начин да съвместявате обособените задания и задължения, само че има огромна възможност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – освен откъм работа, само че и що се отнася до душевните Ви прекарвания. Утрешният ден ще е подобаващ да обърнете по-голямо внимание на децата, на обичаните си хора, както и на приятелите си. При някои то несъмнено се свежда само до любовната реципрочност. Утрешният ден ще може да се окаже извънредно спокоен за някои от представителите на зодия та.

Везни

Утре сте с изменчиво въодушевление. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с заниманията си; заобиколете се с обичани хора. Утре ще би трябвало да споделите възприятията си. Утрешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Разбирателството в фамилията ще направи денят Ви подобен, каквато от дълго време Ви се желае да бъде. Утре е ден за пожелавания, използвайте го вярно.

Скорпион

В понеделник не се претоварвайте. Приемете засечките в работата като тип образование. Сутринта обърнете внимание на фамилията си, което има потребност от вашата поддръжка. Ще получите по телефона значими вести, свързани с паричен трансфер. В повече Ви идва умората, само че за нея сами би трябвало да се погрижите. Утрешният ден ще е удобен да подобрите връзките си с непосредствен човек. Не пропускайте да отделите време, което да посветите единствено на себе си, в случай че имате потребност от това.

Стрелец

Понеделник е мощно деен ден. Тази характерност е годна за съвсем целия Зодиак . Понеделник е на следващия ден, само че не Ви е доста до отмора или в случай че си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Важно е да имате повече пари, само че дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А какъв брой в действителност бихте желали да имате и защо ще го употребявате? Помислете над това, отговорите си костват. Очаква Ви нова обич. Финансовото положение на фамилията ще се усъвършенства и можете да си позволите повече удоволствия. Влагате предпочитание в работата си и това ще си проличава по резултатите.Доволни сте от постигнатото, само че това не Ви прави по-малко деликатни и към близките. Утре множеството от Вас се радват на чудесно въодушевление.

Козирог

Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодия та се обрисува оживление в настоятелен, обществен или персонален аспект. Понеделник не е неприятен ден, а вашата непоклатимост е отвън подозрение, само че денят се оказва много нервозен за мнозина от зодия та заради обособили се финансови несъгласия. Ще се заемете с нова и приятна работа. Бъдете склонни към отстъпки в персонален проект, в противоположен случай рискувате да обтегнете връзките си с човек, на който изключително държите. Наблегнете на почивката, на разходките измежду природата и на грижите за здравето си. Не пренасяйте незначителните проблеми в фамилията и на работното си място. Бъдете толерантни към непознатото мнение.

Водолей

Утрешният ден ще е видимо сложен, само че и сполучлив. Напрегнатата небесна настройка в понеделник сочи, че времето е уместно за отдих и за полагане на грижи за здравето. понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и диалози, на основаване на нови контакти. Не пренасяйте неприятното си въодушевление върху обичания човек. Утрешният ден ще е подобаващ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Вълнения, свързани с показване на изпити, изявление за работа или други изяви. Намерете метод да се отпуснете.

Риби

В понеделник за представителите на зодия Риби пораждат персонални задължения при реализирането на мечтани цели. Утрешният ден ще е за бизнес и за финансови каузи, само че при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете деликатни и прецизни. Бъдете отзивчиви и ще печелите благосклонностите на близките, освен това, някои от тях ще извършите свои другари. Моментът е спешен – насочва към грижи за здравето, към отмора и успокоение. Емоционалното оживление под формата на любовни желания или гневни реакции към заобикалящата среда са блестящо изразени в настроенията на Рибите през утрешния ден. Ще получите новина за парично заплащане, което ще Ви зарадва при започване на идната седмица. Утре свършете значимото и неотложното до обяд.

Източник: dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР