Понеделник е Националният ден на чийзбургера: ето офертите, на които да се насладите

...
Тези дни трудно ще намерите нещо в магазина за под
Коментари Харесай

Тези дни трудно ще намерите нещо в магазина за под един долар. Но в понеделник, в чест на Националния ден на чийзбургера, клиентите на McDonald's ще могат да получат двоен чийзбургер само за 50 цента, само с 45 цента повече от цената на оригиналния хамбургер на веригата през 1948 г.

Само клиенти, които използват приложението на McDonald’s, ще имат достъп до сделката и тя е ограничена до един бургер на човек. Според официалния уебсайт на компанията, чийзбургерът на McDonald's обикновено може да струва от $1 до $2,79.

Бързото хранене исторически е било бизнес с ниска печалба и малка лоялност на клиентите. Веригите разкриват големи раздавания, обикновено свързани с техните мобилни приложения, за да помогнат за стимулиране на бизнеса. Привличането на хората към приложението помогна за привличането на повече клиенти, които се повтарят.

McDonald’s не е единствената верига за бургери, която предлага сделки. Wendy’s продава своя млад чийзбургер с бекон само за един цент до 22 септември, стига да купите нещо друго от менюто.

И Burger King вероятно ще бъде принуден да абдикира от трона си, ако монархът не направи нищо за Националния ден на чийзбургера. Лоялните клиенти, които се присъединят към програмата Royal Perks на веригата, ще получат безплатен чийзбургер - но само ако похарчат поне един долар.

Регионални вериги като Smashburger, Krystal и Carl’s Jr. също предлагат бургери с отстъпка.

Такива промоции не са нещо ново. Много вериги за бургери предлагат оферти за Националния ден на чийзбургера през последните години.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР