Поне веднъж в живота си сме се сблъсквали с досадния

...
Поне веднъж в живота си сме се сблъсквали с досадния
Коментари Харесай

Край на раните по краката при новите обувки с този прост трик!

Поне един път в живота си сме се сблъсквали с досадния проблем на новите обувки. Винаги първоначално малко тесни, малко неуместни и постоянно оставяни за седмица встрани, поради породените рани по краката.

 Ето какви непредвидените предмети може да измива съдомиялната машина Ето какви непредвидените предмети може да измива съдомиялната машина
В днешно време е мъчно да си представим домакинство, където липсва миялна машина. Тя е нашият асистент в бързото и качествено измиване...

Но има един обикновен трик, с който можем да се оправим с това и да носим незабавно новите обичани обувки, без да си предизвикваме този дискомфорт.

Какво ни би трябвало? Пригответе се за изненада: Картофи.

Точно по този начин, просто картофи. 

Какво ще направи картофът с вашата обувка?

Обелете го, увийте го компактно във вестник и го пъхнете в обувката си. За интервала, в който ще стои в нея, картофът ще отделя влага, която ще го я разшири и омекоти. Този интервал е към 10-12 часа.
 Излекувайте всяка рана с този СТРАХОТЕН мас! Излекувайте всяка рана с този СТРАХОТЕН мас!
Домашния крем, който ще ви предложим, ще бъде вашата нова магия при всяко охлузване, порязване и изгаряне. Особено в случай че имате деца, при...

Така можете умерено да носите новите си обувки и да не се притеснявате от евентуална болежка в средата на улицата, а и след това през целия ден.

Друг забавен способ, е да напълните плътни пластмасови торбички с вода и също да ги пъхнете в обувките, а по-късно сложете обувките във фризера за 6-10 часа и те ще станат малко по-широки.

Разбира се можете да употребявате и топлота за същата цел. Например обуйте дебели чорапи (вълнени или мохерни), обуйте обувките (колкото и да е трудно) и пуснете сешоара. Духайте против тях няколко минути и по-късно те ще са подготвени за носене и няма да ви стягат.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР