Поне сто път сме чували фразата, че няма нищо по-хубаво

...
Поне сто път сме чували фразата, че няма нищо по-хубаво
Коментари Харесай

Редовният секс спестява пари

Поне 100 път сме чували фразата, че няма нищо по-хубаво на тоя свят от неприятното време, само че сигурно любовта има друго мнение по въпроса.
Кой ще откаже на сърцето си тази чудна страст изключително в споделения й тип.
Освен за този жизненоважен орган, любовта работи като стратегия за разкрасяване върху целия организъм.
Една интензивна целувка е задоволителна, с цел да кипне кръвта. Щитовидната жлеза отделя хормони. Тироксинът форсира обмяната на веществата. Окситоцинът пък облекчава болките. Панкреатичната жлеза бълва инсулин, а надбъбречната - адреналин и кортизон, същинска енергийна инжекция за имунната система. Кожата пък е съвършено предпазена против всички външни негативни фактори - мръсния въздух и другите причинители на алергии и възпаления.
Сексуалната възбуденост форсира пулса и подтиква кръвообращението. За сходен козметичен резултат човек би трябвало другояче дълго да тича в парка.
При секс кръвта с минимални старания доближава най-фините капиляри. Покачва се наличието на О2 и клетките в горния пласт на кожата се разделят по-бързо. Разкрасяващият резултат е налице - тенът на кожата наподобява по-чист, стегнат, порите се свиват, изморените очи светват. Дори и 10 ампули за лифтинг не може да реализират по-добър резултат, безапелационни са кожните лекари.
Дори и зъбите светват. Правилото е - целувки против кариес. Колкото повече слюнка се отделя при целуването, толкоз по-защитена е устната празнина от киселините при храненето. Правете повече секс и ще спестите ходенето по зъболекари, козметици и пластични хирурзи.
Целувките упражняват и мускулите на лицето. Отпуснатите бузи, дълбоките бръчки и неприветливото изражение са феномени, които не може да видите при влюбените, които кокетничат с колегата си към 40 пъти на ден.
Козметичният резултат от флирта и любовната възбуденост е по-силен при нежния пол. Кожата на дамите има повече чувствителни нервни кафези от тези на мъжете и по тази причина има и доста повече ерогенни зони. Галенето и масажирането водят до по-интензивно дишане и възбуждат сетивните органи. С помощта на 25 разнообразни феромона се контролират дишането, кръвното налягане, хормоналният баланс и температурата на тялото.
Накрая и лимфите попадат в кръговрата на възбудата. Те придвижват тъканната течност с рекордно движение. Дори да си извършите лимфен дренаж, сауна и прочистваща стратегия по едно и също време, няма да постигнете козметичния резултат от секса.
Другият козметичен резултат от секса е обвързван с прочистването на организма. Потта излиза от порите и отмива всички отпадъчни субстанции. Ендорфините освобождават от напрежението. Изчезват и схващанията във врата и раменете. Чертите на лицето наподобяват изгладени и спокойни, тъй като са напълно отпочинали.
18 пъти повече кръв промива тялото при оргазъм в съпоставяне със умерено положение на органите - от корените на косата до кутрето. Това е супертерапия против целулита и е доста по-успешна от антицелулитните кремове и гелове.
Редовният секс напомпва със ужасно самочувствие, тъй като той ласкае егото. Така е съгласно 70 % от мъжете и 67 % от дамите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР