Помпео не успя да предостави подробности, които окончателно показват, че

...
Помпео не успя да предостави подробности, които окончателно показват, че
Коментари Харесай

Светът Спря! Помпео Само Преди Минути: Иран Извърши Акт На Война!

Помпео не съумя да даде детайлности, които дефинитивно демонстрират, че иранците са почнали офанзивата, съобщи Си Ен Ен.

Ние бяхме благословени, че няма американци, убити в тази офанзива, само че всякога, когато имате акт на война от този темперамент, постоянно има риск това да се случи ", сподели Помпео. " Това е офанзива с мащаб, който преди малко сме имали не се е виждало преди ", добави държавният секретар на Съединени американски щати по-късно.

Помпео, говорейки пред кореспонденти без камера, преди да се приземи в Джида, сподели: " Това беше иранска офанзива. Не е по този начин, че можете да възложите на подизпълнители опустошенията на 5% от международните енергийни доставки в света и да мислите, че можете да се освободите от отговорност. Измамата с хусите не трансформира пръстовите отпечатъци на аятолаха, които излагат на риск световното доставяне с сила. "

Помпео съобщи, че разследващата общественост има огромна убеденост, че хусите не имат оръжейни системи като тези, употребявани при нападенията. Той сподели, че счита, че офанзивите са с генезис от Иран, а не от Ирак.

" Знаем също, че това са системи, които иранците не са разположили на никое място другаде, че не са ги разположили отвън страната си, доколкото ни е известно. Не сме ги виждали да употребяват такива видове системи за дронове с типа на обхвати и благоприятни условия, нито сме ги виждали да слагат тези ракети там, където биха могли да го създадат.

Не видяхме доказателства, че идват от Ирак. Възможно е да е пътувал над Кувейт - това не сме виждали ", сподели Помпео.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР