Помощният фонд за борба с пандемиите на Ню Джърси (

...
Помощният фонд за борба с пандемиите на Ню Джърси (
Коментари Харесай

Световни звезди набират средства за борбата с COVID-19 - slava.bg

Помощният фонд за битка с пандемиите на Ню Джърси ( The New Jersey Pandemic Relief Fund - NJPRF) провежда „ JERSEY 4 JERSEY “ – звездно телевизионно събитие за набиране на средства, с които да се подкрепи здравната, обществена и икономическа обстановка по време на COVID-19 в най-засегнатите общности на Ню Джърси.

В благотворителния театър ще се включат едни от най-големите първенци и известни персони от домовете си в американския щат, измежду които Тони Бенет, Брус Спрингстийн, SZA, Джон Бон Джоуви, Сакуон Баркли, Дани ДеВито, Упи Голдбърг, Холзи, Челси Хандлър, Чарли Пут, Кели Рипа, Джон Стюарт и други. Звездното шоу в самопризнание на силата и характера на Ню Джърси ще показа и истории, разказани от служащите на първа линия и жителите, сблъскали се с пандемията от близко.

„ JERSEY 4 JERSEY “ ще се излъчи в целия свят в сряда, 22 април, 7 PM EST по Apple Music и AppleTV, както и онлайн и с повторения по E Street Radio, WABC Channel 7, WPVI 6ABC, WPIX, News12, NJTV, и още радиа. „ Ню Джърси се намира на първа линия на тази пандемия, по тази причина е по-важно от всеки път да създадем това, което Джърси умее да прави най-добре – да се погрижим един за различен “, разяснява Първата дама на на щата, Тами Мърфи.

„ Затова молим всички в нашия щат да се включат в това красиво музикално събитие, от което мощно се нуждаем в тези непредвидени времена “. Освен събиране на дарения за фонадацията NJPRF, „ JERSEY 4 JERSEY “ ще уважи всички борци на първа линия, в това число здравните служащи и спешна помощ. Събитието ще напомни на всички фенове и слушатели по какъв метод могат да понижат разпространяването на вируса.

Спектакълът „ JERSEY 4 JERSEY “ ще бъде продуциран от Джоуел Гален, който неотдавна продуцира дарителския домакински концерт „ iHeart Living Room Concert Benefit “ на FOX, както и доста други благотворителни телевизионни събития, в това число телетона в чест на нещастието от 11 септември 2001 година

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР