Помощникът на Саша Илич - Величко Капланович, коментира . Той

...
Помощникът на Саша Илич - Величко Капланович, коментира . Той
Коментари Харесай

Величко Капланович: Това беше мач, който на всяка цена трябваше да спечелим

Помощникът на Саша Илич - Величко Капланович, разяснява. Той още веднъж размени Илич край тъчлинията. Капланович похвали Тобиас Хайнц, който донесе победното попадение за ЦСКА. Сърбинът увери, че " армейците " няма да си разрешат да подценят останалите дуели до края на сезона.

" Искам да ви кажа, че мачът през днешния ден беше доста сложен и успеха е доста скъпа. Харесва ми, че състезател, който влезе като запаса реши мача. Това което Хайнц донесе бе и темп в играта ни. Така че съм склонен, че той много ни донесе, както и останалите футболисти, които влязоха като запаси ", показа той.

" В такива мачове играта не е преди всичко. Това беше мач, който непременно трябваше да спечелим. Когато сте в борбата за купата преди всичко е да побеждаваш в мачовете. В мача с Локо Пловдив играхме много по-добре, само че нямахме шанс и още някои неща оказаха въздействие. Но през днешния ден поради цялостната обстановка в клуба победихме, което е най-важно ", добави Капланович.

" Хората постоянно ще приказват, ние сме определили да играем по този метод. От друга страна това ни носи нужните резултати, когато нещо работи не го променяте. Естествено, че ще желаеме да подобрим още играта си, с цел да играем по-добре и по-красиво и работим върху това. Когато играете такива характерни мачове, най-важното е да победиш ", сподели още пом.-треньорът.

" Вие доста по-добре разбирате от мен за какво този мач е характерен. Това което искахме да създадем през днешния ден е играчите да не усещат никакво напрежение, несъмнено, знаят какъв брой тежък е този мач. По-важно бе да са съсредоточени върху играта си и да дадат максимума ", съобщи още Капланович.

" Искам да ви кажа, че към всеки един съперник би трябвало да подхождаме съществено. Така и мача против Спартак Варна. Нашият тим няма този разкош да дефинира даден мач за лек. Към всеки съперник се отнасяме оптимално отговорно. Подготвяме се на цялостни сили, тъй като в случай че подцениш някого ще бъдеш осъден. Много е хубаво да чувате толкоз доста хора да поддържат тима. Много съм горделив, че футболистите през днешния ден отвърнаха с победа. Феновете демонстрираха напролет за какво са толкоз значими и съм благополучен, че им се отблагодарихме. Благодаря им през днешния ден за поддръжката ", приключи Величко Капланович.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР