Помощник-треньорът на Верея - Тодор Станев, говори пред DIEMA SPORT

...
Помощник-треньорът на Верея - Тодор Станев, говори пред DIEMA SPORT
Коментари Харесай

Треньор на Верея: Бъдещето? Питайте главната счетоводителка

Помощник-треньорът на Верея - Тодор Станев, приказва пред DIEMA SPORT след загубата с 1:6 на своя отбора против Ботев Враца в дуел от 32-ия кръг на Първа лига.

"Очевидно сме по-слабият тим. Искам да поздравя Иво Иванов, който се раздава. Нищо ново през днешния ден. Ще доиграем шампионата. Няма значение кой ще ние противник в идната фаза. Важното е децата да се обиграват. Всичко, което се случва при нас, няма потребност от коментар. Мъчим се, тичат децата, само че ние нямаме задания сложени, не гоним цели ".

"Днес голът за Ботев Враца падна рано за неше злощастие. Ние не сме конкуретоспособни. За нас е триумф да отнемем топка в средата, да вкараме гол, в случай че можем, да съберем линиите...такива неща ".

"Ние идваме тук с оптимизъм. Просто идваме да работим. Не се оплакваме. За бъдещето питайте основната счетоводителка ".

"Кацарев? Представя се добре. Той си го сподели - колкото повече положения има пред него, и той ги избави, толкоз по-добре за него ".

"Ние сме сантиментален тим. Играем с юноши, другари сме вътре в съблекалнята. Нямаме огромни искания, споделяме си нещата такива каквито са. Днес играчите ни тичаха, раздаваха се. Надявам се това да им помогне най-малко в бъдеще. От титулярите през днешния ден имаше две момче на 19 години, две на 18 години, едно на 17 години ".

"Динко Дерменджиев? Аз съм по-малък от него и съм имал шанса да го виждам. Гледам си и други играчи като Христо Бонев, Петко Петков и така нататък..Сещам се с носталгия за Чико, тъй като той бе знак на сантименталния футбол, на техничния ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР