Помощник треньорът на ЦСКА-София Стефан Генов сподели очакванията си за

...
Помощник треньорът на ЦСКА-София Стефан Генов сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Генов: Няма да подценим Витоша, този отбор направи равен с Левски

Помощник треньорът на ЦСКА-София Стефан Генов показа упованията си за дуела сред " алените " и Витоша (Бистрица) от 19-ия кръг на Първа лига.

" Очаквам да изиграем мача с Витоша по най-отговорния метод. Не подценяваме съперника. Виждате, че те към този момент играят по напълно друг метод. Смениха стила на игра и това им носи триумф, въпреки и непълен. Направиха еднакъв с Левски.

С Локомотив (Пловдив) даже имаха обстановки, в които можеха да стигнат до успеха, тъй че ние би трябвало да го изиграем този мач напълно отговорно.
Предполагаме, че Витоша ще играе много затворено. Цяла седмица се готвим с желанието, че единствено ще се бранят. Имаме си една рецепта. Вярвам, че ще се оправим, макар че ще е мъчно.
Футболистите са възобновени от последния мач против Септември. Успяхме да използваме време за възобновяване. Имаме задоволително хора. Може да има ротации в състава. Натоварването, както за нас, по този начин и за Витоша е еднообразно.

Имаме задоволително футболисти, които да заменят Фернандо Каранга. Смятам, че когато гласуваме доверие на даден състезател, може да се оправи със обстановката. Не сме подвластни от нито един футболист, който и да е той ", съобщи Генов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР