Помощник-треньорът на дублиращия отбор на Спартак Стефан Дончев изрази мнение

...
Помощник-треньорът на дублиращия отбор на Спартак Стефан Дончев изрази мнение
Коментари Харесай

Стефан Дончев за скандала на Тича: Аз и Илиан Илиев разтървахме двете агитки

Помощник-треньорът на дублиращия тим на Спартак Стефан Дончев изрази мнение за свадите преди срещата с Черно море, поради които дербито от третия ешелон на " Тича " закъсня със 75 минути.

Аз организирах загрявката на Спартак и откакто свърши, момчетата се прибраха в тунела. Тогава седнах на пейката да изчакам началото на мача. В един миг зад мен почитатели на Черно море нахлуха на терена, а насреща нахлуха почитатели на Спартак, които слязоха от " клетката " на трибуните. Отидох при почитателите на Спартак и застанах пред тях. Илиан Илиев също влезе на терена и дружно с Петър Костадинов застанаха пред ултрасите на Черно море. В последна сметка успяхме да разтървем двете агитки и не се стигна до други последици. Тарторите на почитателите Иван Михайлов и Алекс също си поговориха и се схванаха. Казах им, че това са млади момчета, които желаят да играят футбол и дано да ги оставим да го създадат. Дойдоха полицаи с кучета, само че по-голямата работа към този момент я бяхме свършили аз и Илиан, сподели за " Петел " Стефан Дончев.

Запитан дали е правилно, че до спора се е стигнало, откакто почитатели на Спартак са пробвали да минат през оградата и да отидат в бранша с ултраси на Черно море до залата, Дончев сподели: Нямам такава информация. Видях единствено, че от едната страна нахлуват почитатели на единия отбор, а от другата - на другия. Затова изтичах и се намесих.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР