Помните ли Здравко от Биг Брадър?! Да, същият Здравко Василев,

...
Помните ли Здравко от Биг Брадър?! Да, същият Здравко Василев,
Коментари Харесай

Здравко от Биг Брадър се показа като пълна отрепка: Жените вонят на развалена риба, евтина копърка! (ВИЖТЕ ПОТРЕСА)

Помните ли Здравко от Биг Брадър?! Да, същият Здравко Василев, който завоюва първия сезон на риалитито, само че да се пита човек за какво?!?... Въпросният Здравко одъртя, само че не поумня. Напротив - появи се подобен тъпанар и жесток безсрамник, че мрежата изригна.

Здравето реши да се прави на автентичен и пусна обществен, изтъкнат от всички консуматори в мрежата, пост, отдаден на френските милувки, които мъжете вършат на жена. Той видимо разказваше сякаш смешна история от детството им край морето, когато най-видния и умел гларус ги учел по какъв начин да я правят тая работа.

Та съветът, който Здравко написа с горделивост (очевидно е, щом не го изтри досега), е следният. Купувате някаква консерва копърка, но от най-евтината, взимате си и четка за обувки. И се стартира - миришете копърката и лижете четката за обувки. Те това било и с дамите... Найс, А?!

Да не приказваме, че текстът на Здравко е съпроводен с рисунка, на мъж, който прави същата активност, само че с очеИЗвадно отвратена и погнусена физиономия. Как ви се коства това, в случай че не дебилност и откровена подигравка с нежния пол?!

Маса дами, само че и мъже, скочиха и непосредствено му обявиха, че по-голяма нецензурност и цинизъм не са виждали и по какъв начин не го е позор да излиза с сходни постове пред хиляди консуматори. И не, Здравко от Биг Брадър не е на 15 години и би трябвало чудесно да знае кое е съответно и кое не. Ако има мозък в главата си, несъмнено!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР