Помните ли свенливата, но вечно усмихната Елвира, която взе участие

...
Помните ли свенливата, но вечно усмихната Елвира, която взе участие
Коментари Харесай

Помните ли девствената Елвира от първия сезон на Ергенът? Ето какво щастие я споходи!

Помните ли свенливата, само че постоянно усмихната Елвира, която взе присъединяване в първия сезон на най-романтичното реалити предаване у нас " Ергенът "?

Същата Елвира, която разкри през ергена Виктор, че е девствена и която съумя да завоюва доста от девойките за свои приятелки.  Е, през днешния ден Елвира може да се похвали, че е сгодена жена. А приказното предложение за брак идва в Дубай. " С приятеля ми Александър бяхме в Дубай за 8 дни. Първата вечер той ми предложи брак “ – показа пред LadyZone самата Елвира Далакова.

Идеята за пътуването до Дубай се ражда още предходната година, когато двамата влюбени имат престой там на път за Малдивите. Първия ден в Дубай Елвира и Александър, който е футболен анализатор, преглеждат главните забележителности в емирството.

Посещават и 124-ия етаж на фамозния небостъргач Бурж Халифа, където са тъкмо по залез. След това отиват на вечеря в ресторант наоколо, като Алекс, напълно извънредно за него, упорства Елвира да е с тъкмо избрана рокля. " Това беше доста необичайно, само че не се досетих каква може да е повода. Беше ми студено с роклята и желаех сакото му, а той се напрегна още повече.

По-късно разбрах, че пръстенът е бил в сакото и той е търсил метод да го реалокира в панталона си ", описа ни Елвира. Когато идва самото предложение за брак, тя е толкоз разчувствана, че не помни дали му е споделила " да “. Хората от прилежащите маси ръкопляскат, а личният състав, който е предизвестен за събитието, снима. Елвира споделя, че сватбата ще е или в края на тази година или другата пролет, тъй като на 18 август ще се омъжва сестрата на Елви и би трябвало да има малко пауза сред двете радостни събития.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР