Помните ли пловдивчанина Христо Петков, който прониза със стрела улично

...
Помните ли пловдивчанина Христо Петков, който прониза със стрела улично
Коментари Харесай

Вижте как адвокат защитава човек, пронизал жестоко със стрела улично куче

Помните ли пловдивчанина Христо Петков, който прониза със стрела улично куче? В Районния съд на Пловдив през вчерашния ден стартира ново дело, откакто предходната условна присъда бе анулирана, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Нека дадем думата на юриста му: " Това е второ връщане на делото, като стартира ново разглеждане от различен правосъден състав. Вярваме, че ще имаме оправдателна присъда. След като кучето е ранено, след час-час и половина доктор му слага инжекция и то умира точно от нея.

Подобен случай имаше с човек в Бразилия, при който кол от един метър и половина арматурно желязо и е жив и здрав след вярно оказана му помощ. Няма връзка между изстрела и настъпилия резултат, т.е. гибелта. Животното е умряло поради ксилазин - препарат за умъртвяване. Стрелата е за била за заплашване ".

Ето по какъв начин е станало всичко съгласно прокуратурата:

На 21 юни 2015 година обвиненият отишъл до бензиностанция в Пловдив, с цел да зареди автомобила си. През това време наоколо минало куче, което постоянно обикаляло из региона и чиновниците го наричали Гергана. То било маркирано. Обвиняемият забелязал кучето и сърдит от обстоятелството, че същото лаело, извадил от багажника на колата си състезателен лък, сложил стрела и го насочил към животното. 

Прицелил се и стрелял, като стрелата уцелила кучето в главата, влезнала през носната празнина, пробила черепната основа и засегнала централния мозък на кучето. Двама очевидци забелязали раненото животно и се обадили на ветеринарен доктор, както и бил подаден сигнал на тел. 112.
По време на следствието е била назначена съдебно-ветеринарна експертиза, съгласно заключението, на която гибелта на кучето е настъпила вследствие на смъртоносната рана, провокирана от стрелата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР