Помните ли певицата Ева Георгиева, която се опита да влюби

...
Помните ли певицата Ева Георгиева, която се опита да влюби
Коментари Харесай

Помните ли я?! Ева Георгиева от "Ергенът" втрещи: За мен с*ксът дълго време беше отврат!

Помните ли певицата Ева Георгиева, която се опита да влюби в себе си Виктор Стоянов от " Ергенът " 1?! Мацката, която се държеше много хлапашки, да не кажем детско и непрекъснато " мяукаше " към Виктор, възхваляваше го и " пляскаше с ръчички "...

Е, същата тази Ева неотдавна подсети за себе си като взриви всички с самопризнания. Тя съобщи, че дълго време е считала с*кса за нещо непоносимо, мъчно и изцяло безсмислено.

" Не знам дали нещата потеглиха от първия ми път, само че беше пъклен мъчно. Хората се кефят, забавляват се даже, а аз го имам за някаква къртовска работа, за тъга, за огромен напън. И не беше по този начин единствено един път, а доста пъти. Правя го, а желая да се свършва и да ми се маха от главата ", споделя Ева.

Тя не изясни по какъв начин стоят нещата с нея и креватните милувки през днешния ден, само че се допуска, че към този момент им е привикнала, а може и да ги харесва. Помним, че тя имаше няколко гаджета след предаването като най-малко две от тях бяха по-малки от нея.

" Може би в това й е казусът - че си хваща някакви дечковци, или наборчета, които не знаят къде се намират. Трябва да се образова при някой уталожен пич с опит и тогава да забележим няма ли да й хареса. Но да мисли за нейното наслаждение, а освен за своето ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Ергенът Виктор Стоянов Ева от Ергенът Ева Георгиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР