Помните ли Пеньо от Биг Брадър, чието скандално участие в

...
Помните ли Пеньо от Биг Брадър, чието скандално участие в
Коментари Харесай

15 години по-късно: Тъжната съдба на брадъра Пеньо

Помните ли Пеньо от " Биг Брадър ", чието скандално присъединяване в риалити формата му донесе бърза и сигурна популярност. И до през днешния ден той продължава да бъде обект на голям брой клипчета, гифчета и мемета в обществените мрежи.

Ще се изненадате доста обаче, като разберете по какъв начин се е развила ориста му след набраната известност в риалити формата. Едва ли сте очаквали да има такова продължение, поради обстоятелството, че доста от съквартирантите му тогава, се уредиха сносно в живота. Зара и Зейнеб Маджурова, да вземем за пример, през днешния ден живеят като принцеси, интензивно инфлуенсърстват и сигурно нямат причина да се оплачат от нещо.

Участието на Пеньо Даскалов в риалити шоуто бе скандално за времето си. И през 2006-та се говореше за мъже, които желаят да бъдат дами, само че това се случваше рядко в народен ефир, за разлика от през днешния ден, когато към този момент нищо не може да ни учуди.

В шоуто Пеньо получи пластична интервенция, с цел да наподобява по-добре. А през днешния ден, 15 години по-късно, ориста му наподобява много тъжно. Няма го даже и в обществените мрежи, най-малко не с рожденото му име. А наскоро бе тиражирана информация, че Даскалов е почнал работа като сервитьор в родния си град, а от фантазиите му за огромната музикална сцена не е останало съвсем нищо.

" Когато основа стойностни неща и съм подготвен да се похваля за тях, ще се завърна в медиите. Иначе съм жертван да ме питат единствено за Панайот и за носа ми ", показа той преди години в изявление. Е, явно този миг към момента не е пристигнал.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР