Помните ли от търговищкото? Той се прочу с от рибай

...
Помните ли от търговищкото? Той се прочу с от рибай
Коментари Харесай

Помните ли Пламен Пържолата? Пусна си ВИДЕО как пие и лети със със 184 км/ч!

Помните ли от търговищкото ? Той се прочу с от рибай стек, за които заплати 650 лева дружно с бакшиша във варненско заведение. Тогава самичък снима видео и се похвали в интернет, предизвиквайки същински .

Този път фенът на тежки софри и кръшни ритми надмина всички граници, снимайки се самичък по какъв начин пие отлежало уиски от бутилката, до момента в който кара ултрамодерен тузарски джип за 200 бона. Пламен снима 10-минутни клипове, в които самоуверено надига шишето и отпива глътки на фона на люта чалга.



Наздраве зад кормилото. 

 



Погледът е мъждив. 

В същото време до него се вози младо момче, което му асистира с бутилката, а на задната седалка е фамилията му. Видимо никой няма комплициран защитен колан, а времето на открито е дъждовно и чистачките не стопират да работят.

Пламен на няколко пъти снима и километража, който удря 184 км/ч, а на моменти наближава 200. Не пропуща да обърне камерата и към себе си, с цел да покаже по какъв начин пали цигара и на няколко пъти надига шишето със скъпарско уиски, припявайки си ромски мелодии.



Показва по какъв начин кара със 184 км/ч.

 



Авер му асистира с уискито.

 

Клиповете са оповестени на 12 март, два дни преди рождения ден на дъщерята на Пламен - Мелиса, чийто празник таткото трансформира в същински възторг - нещо приблизително сред женитба и абитуриентски бал.

Това напълно не е първият път, в който познатият като Ерджан в родното си село Беломорци край Варна предприемач се снима зад кормилото без колан и с висока скорост. Както " България Днес " писа по-рано, мъжът разгласява 14-минутен клип през ноември м.г., по време на който баровецът си припява люти чалга песни за бързи коли и хубави дами. Кара единствено в лявата лента и другите коли се дърпат вдясно, с цел да му създадат място. Пламен снима непрекъснато и километража, който в един миг заковава 195 км/ч.



Шофира тузарски " Мерцедес ". Снимка: Facebook

Почти няма ден, в който фенът на купони да не снима по какъв начин кара без колан с висока скорост или седи на отрупани маси с квалитетни питиета и мезета, а ромски оркестри му свирят на ухо, написа " България през днешния ден ".



Снимки: Стоп кадри/ФЕЙСБУК
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР