Помните ли онези футуристични анимации от детството ни, в които

...
Помните ли онези футуристични анимации от детството ни, в които
Коментари Харесай

3 технологии от бъдещето, които днес може да имате в собствения си дом

Помните ли тези футуристични анимации от детството ни, в които героите се придвижваха с летящи коли? Е, през днешния ден към момента такава машина няма, само че огромна част от уредите, които в миналото са ни звучали като безспорна фикция, към този момент са не просто действителност, а наличен сътрудник в всекидневието. Днес ще ви разкрием и кои са най-популярните измежду тях.

Умен дом
Благодарение на актуалните технологии, вложени в модерните електроуреди и приложения, може да включвате и изключвате всяко устройство вкъщи, където и да се намирате. Ако се обзаведете с подобаващите уреди, ще ви е нужна единствено постоянна Wi-Fi връзка, с цел да настроите на приятни градуси климатика, преди да се приберете след през целия ден в клопката на градската горещина. А в случай че по малкия екран дават нещо забавно, до момента в който сте на работа, напълно умерено ще може да го запишете единствено с няколко клика на смарт телефона.

 f iStock

Интерактивна телевизия
След като заговорихме за телевизия, няма по какъв начин да не споменем тази технология, която на процедура осъществя детската фантазия на милиони през днешния ден възрастни хора - да превъртаме телевизионните канали, с цел да решаваме сами какво, по кое време и по какъв брой пъти да гледаме. Още по-добрата вест е, че услугата се предлага от от ден на ден оператори и у нас, давайки опция сами да бъдете програмни шефове на свободното си време пред тв приемника.

 f iStock

Прахосмукачка робот
Освен в случай че не сте Моника от сериала “Приятели”, надали изпитвате изключително наслаждение от работата с прахосмукачка. Да, крайният резултат е комфортен и чист дом, само че процесът до достигането му е изпълнен с окончателно изгубено свободно време. Добрата вест е, че актуалните технологии също не обичат да си губят времето и по тази причина сътвориха роботизирани прахосмукачки , които правят безусловно цялата работа вместо вас. Симпатичните уреди имат забележителен разсъдък, с помощта на който почистват до искра, като заобикалят всяко затруднение, без да издават непотребен звук - с цел да се наслаждавате на в действителност умерено свободно време, лишено от досадни отговорности.

 f iStock

Светът се трансформира с всяка минала минута, а ние не би трябвало да му оставаме длъжни. Не се опасявайте от технологиите на бъдещето, а самоуверено ги превърнете в свое настояще, с цел да се радвате на същински първокласен живот.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР