Помните ли Лили Ангелова, която го играеше Клюкарката в Папараци,

...
Помните ли Лили Ангелова, която го играеше Клюкарката в Папараци,
Коментари Харесай

Уау: "Клюкарката" Лили Ангелова се освини, качила е 15 килограма! (СНИМКИ)

Помните ли Лили Ангелова, която го играеше " Клюкарката " в " Папараци ", подвизаваше се в Биг Брадър и беше някогашна държанка на Боби Ръгбиста?! Да, същата едробалконеста Лиляна, която заби богат ресторантьор и се омъжи за него като му роди дете. Лилито от дълго време не е в полезрението на медиите, колкото и да се напъва да се прави на инфлуенсър, само че... ето, че моментът да я виждат пристигна.

За жал обаче не с хубаво, а с обстоятелството, че Ангелова много се е поналяла. Има-няма е трупнала от горната страна си едно 15-ина кила, които даже тоновете фотошоп, които е употребила на фотографията си по бански, не може да скрие.

Знаем, че Лилито не работи, седи си вкъщи с детето или пътува с мъжа си, който е върл лакомник. Е, по какъв начин да не се освини и тя, и да не " заглади косъма ", разясняват в нета.

Ангелова и мъжът й са на отмора в Малдивите тези дни, само че усещане направи фактът, че от десетки снимки, тя е наблегнала на природата и на фотоси на мъжа й в отдалеченост и в тил. Фотосите с нейно присъединяване се броят на пръстите на едната ръка и са единствено в лице, като се изключи извънредно обработената по бански, която, съгласно мнозина, може и да е остаряла.

" Тая се скъсваше да се снима преди, а в този момент йок, бате. Само палми и океан демонстрира. Сещайте се за какво ", смигват нейни почитатели в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР